Politiebericht Uden 5-09-2001
Politiebericht district De Leijgraaf

AANHOUDING NA WINKELDIEFSTAL

De politie heeft dinsdag een 38 jarige inwoner van Uden aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Personeel van een winkel aan de Bitswijk in Uden zag dat de man rookwaren pakte en zonder af te rekenen de winkel wilde verlaten. Hij werd aangesproken waarop hij direct agressief reageerde en er vandoor ging. De politie trof hem even later bij zijn woning waar hij is aangehouden. Op het bureau bleek er nog een boete open te staan die alsnog door de verdachte is betaald. Na verhoor m.b.t. de winkeldiefstal is hij met een proces-verbaal naar huis gestuurd.

INBRAAK IN WINKEL

Tussen maandag en dinsdagavond is ingebroken in een winkel aan de Promenade in Uden. De deur van het pand bleek opengebroken te zijn waarna een nog onbekende hoeveelheid lingerie is gestolen.

INBRAAK IN WONING

Dinsdagavond is ingebroken in een woning aan de Drossaard in Uden. De bewoners schrok-ken rond 02.00 uur wakker toen zij de voordeur dicht hoorden gaan. Uit de koelkast bleken een aantal flesjes bier gestolen te zijn. Ook missen de bewoners een GSM.

Deel: ' Politiebericht district De Leijgraaf '
Lees ook