Politiebericht Den Bosch 22-08-2001
Politiebericht district Den Bosch

WINKELDIEF GEEFT VALSE NAAM OP (s-Hertogenbosch)

Dinsdagmiddag is een 31-jarige inwoner uit s-Hertogenbosch in een drogisterij aan de Rompertpassage betrapt op diefstal van een ladyshave. Bij zijn aanhouding gaf de man een valse naam op. Voor beide feiten is proces-verbaal opgemaakt.

VERDACHTE ZINLOOS GEWELD AANGEHOUDEN (s-Hertogenbosch)

Woensdagmorgenvroeg is een 18-jarige Rosmalenaar in zijn woning aan de Agaathborch in Rosmalen van zijn bed gelicht als verdacht van zinloos geweld.De verdachte zou op 23 fe-bruari 2001 in een horecagelegenheid aan de Torenstraat in s-Hertogenbosch een 19-jarige Vughtenaar zonder enige aanleiding een kopstoot en diverse trappen hebben gegeven. Het slachtoffer moest zich in het ziekenhuis laten behandelen aan een gebroken neus en diverse zwellingen over zijn hele lichaam. De politie kwam via via achter de identiteit van de ver-dachte. Hij is aangehouden en ingesloten.

KITTENS DOOD DOOR VERWAARLOZING (s-Hertogenbosch)

Dinsdagavond kreeg de politie een melding dat bij een woning aan de Eimeren in s-Hertogenbosch twee dode kittens waren aangetroffen. De moederpoes en twee andere kittens verkeerden in verwaarloosde toestand. Terplaatse bleek dat de eigenaren van de die-ren op vakantie waren. Volgens getuigen zouden er binnen nog meer jonge katjes moeten zijn. De politie is de woning via een open raam naar binnen gegaan maar troffen daar geen dieren meer aan. De moederpoes en de twee kittens verkeerden in verwaarloosde toestand. Vooralsnog heeft een buurtbewoner zich over de beestjes ontfermd.

VROUW WIL SEKS MET CONDUCTEUR (s-Hertogenbosch)

Dinsdagavond is op het Centraal Station in s-Hertogenbosch een 46-jarige vrouw uit Breda aangehouden die een 46-jarige conducteur oneerbare voorstellen deed en mishandelde. De vrouw zat in de trein van Vught richting s-Hertogenbosch en gedroeg zich handtastelijk in de richting van manlijke reizigers. De conducteur constateerde dat de vrouw niet in het bezit was van een plaatsbewijs. Zij stelde de conducteur daarop voor seks met haar te hebben. Toen de man daar niet op in ging, beet zij hem in zijn arm. De gewaarschuwde politie heeft de Bredase aangehouden. Uit onderzoek bleek dat de verdachte was weggelopen uit een psy-chiatrisch ziekenhuis in s-Hertogenbosch. De politie heeft de vrouw daar weer terugge-bracht.

MAN AANGEHOUDEN VOOR DIEFSTAL PARFUM (s-Hertogenbosch)

Woensdagmorgen is een 31-jarige Ossenaar bij een drogisterij aan de Helftheuvelpassage in s-Hertogenbosch bestraft op diefstal van twee flesjes parfum. Hij is aangehouden. DRONKEN AUTOMOBILIST RIJDT DOOR ROOD (s-Hertogenbosch)

Dinsdagavond is een 33-jarige Udenaar op het Julianaplein in s-Hertogenbosch betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. De man reed met zijn auto door rood en werd staande-gehouden. Hij bleek teveel alcohol te hebben gedronken. Hij kreeg een rijverbod en proces-verbaal is opgemaakt.

VADER VERDACHT VAN MISHANDELING ZOON (s-Hertogenbosch)

Van dinsdag op woensdag is een 17-jarige zoon door zijn vader in de ouderlijke woning aan de Schout van Wijngaertlaan in s-Hertogenbosch mishandeld. De jongen kreeg woorden met zijn moeder. Zijn vader werd hierop boos, sloeg hem een aantal malen en zette hem op straat. De jongen deed aangifte. De politie onderzoekt de zaak.

KERMISMEDEWERKER MISHANDELD (s-Hertogenbosch)

Van dinsdag op woensdag is een 29-jarige Bossche werknemer van de kermis aan de Markt in s-Hertogenbosch, zonder enige aanleiding, hard in zijn gezicht geslagen en tegen zijn lichaam getrapt door twee andere werknemers van de kermis. Het slachtoffer stond met nog een aantal mensen te praten op het kermisterrein toen de twee hem plotseling sloegen en trapten. Hij liep daarbij een bloedneus en een pijnlijke rug op. De politie onderzoekt de zaak.

VROUW MET KIND VAST IN SLOOT (Vlijmen)

Woensdagmorgen is een vrouw (lft. + woonplaats onbekend) met haar kindje vast komen te zitten in de modder van een sloot aan de Marconilaan in Vlijmen. De vrouw wilde haar hond pakken toen de kinderwagen met kindje de sloot inrolde. Zij sprong in de sloot en kon met behulp van omstanders haar kindje beetpakken. De vrouw kwam echter door het voorval vastgezogen te zitten in de modder van de sloot. De brandweer is er uiteindelijk aan te pas gekomen om de vrouw te bevrijden.

Deel: ' Politiebericht district Den Bosch '
Lees ook