Politiebericht Den Bosch 13-08-2001
Politiebericht district Den Bosch

WINKELDIEFSTAL, Den Bosch

Zondagmiddag is een 32-jarige vrouw uit Den Bosch aangehouden. De vrouw werd in een winkel aan de Stationspasserelle in Den Bosch betrapt toen ze een pak koeken wegnam. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is ze heengezonden.

INBRAAK BEDRIJF, Den Bosch

Zondagavond is ingebroken in een bedrijf aan de Sluisweg in Den Bosch. Een ruit van het bedrijf werd vernield waardoor men binnen kon komen. Zover bekend is er een computer gestolen.

Dezelfde avond is ook ingebroken in een bedrijf aan de Rietbeemdborch in Rosmalen. Een ruit werd vernield waardoor men binnen kon komen. Ook hier werd een computer gestolen.

MAN AANGEHOUDEN VOOR VERNIELING, Den Bosch

Zondagavond is een 20-jarige man uit Nijmegen aangehouden. De man had bij een woning aan de Dr. Ariensstraat in Den Bosch een ruit vernield. Na de aanhouding bleek dat de man nog werd gezocht in verband met een door hem gepleegde inbraak. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

BROMFIETS GESTOLEN, Vlijmen

Zondagmiddag is vanaf de Nassaulaan in Vlijmen een zilver kleurige Beta ARK bromfiets gestolen. De bromfiets, met een waarde van ongeveer fl. 5400,-, heeft als verzekeringsnummer TXT-747.

TE VEEL GEDRONKEN, Den Bosch

Zondagavond is een 28-jarige man uit Den Bosch bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd. De controle vond plaats op de Zandzuigerstraat in Den Bosch.

AANHOUDING VOOR DIEFSTAL, Den Bosch

Zondagavond werd gemeld dat zakken met kleding werden gestolen uit een kledingcontainer aan de Kooikersweg in Den Bosch. door de politie konden ter plaatse een 21-jarige vrouw uit Den Bosch en een 40 jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats worden aangehouden. Ze zijn voor verder onderzoek ingesloten.

INBRAAK FOTOZAAK, Den Bosch

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een fotozaak aan de Rompertpassage in den Bosch. Een ruit werd ingeslagen waardoor men binnen kon komen. Foto- en videoapparatuur werd gestolen.

AANHOUDING MANNEN, Den Bosch

Maandagmiddag werd gemeld, dat in Kaatsheuvel een bromfiets was gestolen door de inzittenden van een auto. Korte tijd later werd de auto op de A2 onder Den Bosch gesignaleerd door een surveillance van de politie. De twee inzittenden, mannen van 25 en 28 jaar uit Den Bosch, werden aangehouden en overgedragen aan de politie van de regio Midden en West Brabant.

Deel: ' Politiebericht district Den Bosch '
Lees ook