Politiebericht Den Bosch 9-08-2001
Politiebericht district Den Bosch

RIJBEWIJS INGEVORDERD NA SNELHEIDSOVERTREEDING (Heusden)

Van een 37-jarige automobilist uit Drunen is woensdagmorgen het rijbewijs ingevorderd. De man reed met een snelheid van 145 kilometer per uur over de Provincialeweg N267 in Heusden. Op deze weg is de vastgestelde maximum snelheid 80 kilometer per uur. Tijdens de verkeerscontrole zijn nog 18 snelheidsduivels bekeurd. Een bestuurder kreeg een proces-verbaal voor het overschrijden van de doorgetrokken witte streep.

DIEFSTAL UIT SCHUUR (Drunen)

Woensdagavond is er ingebroken in een schuur aan de Dahliastaart in Drunen. Een buurtbewoner had twee mannen weg zien rennen en waarschuwde de politie. Uit de schuur is vermoedelijk gereedschap weggenomen. Een lasapparaat is in de brandgang achtergelaten en door de politie veilig gesteld.

VANDALISME (Drunen)

Vandalen hebben afgelopen nacht vernielingen aangericht in Drunen. Op de kruising van de Statenlaan met de Ierlandlaan zijn de planten uit de op de vluchtheuvel staande plantenbak gehaald en over de rijbaan gegooid. Op de Van Beethovenlaan zijn vijf plantenbakken met inhoud en al op de kop op de rijbaan gezet.

INBRAKEN (Drunen)

Afgelopen nacht is er ingebroken in een bedrijf aan de Thomas Edisonweg. Uit een berging van het bedrijf is een onbekende hoeveelheid steigermateriaal weggenomen. Bij een inbraak in een bedrijfspand aan de Hugo de Grootstraat in Drunen is een geldkistje met inhoud gestolen.

RIJBEWIJS INGEVORDERD NA OVERMATIG DRANKGEBRUIK (Rosmalen)

Een 45-jarige automobilist uit Rosmalen moest afgelopen nacht zijn rijbewijs inleveren. De man reed met zijn auto over de Stationsstraat in zijn woonplaats en bleek bij controle wel erg diep in het alcoholglaasje te hebben gekeken.

RIJDEN ONDER INVLOED (s-Hertogenbosch)

Een automobilist uit Cromvoirt zal zijn 23-verjaardag nog wel enige tijd blijven herinneren. Hij reed afgelopen nacht met een behoorlijke slok op over de Parellelweg in s-Hertogenbosch. Hij riep de politiecontrole in feite zelf over zich af omdat hij geen verlichting voerde. Hij kreeg een proces-verbaal en rijverbod voor de duur van 6 uur.

INBRAAK IN WINKEL (s-Hertogenbosch)

Afgelopen nacht is er ingebroken in een winkel aan de Zuiderpassage in s-Hertogenbosch. Met een stoeptegel is een ruit ingegooid waarna men een onbekende hoeveelheid sigaretten heeft weggenomen.

DIEFSTAL AIRCONDINTIONERS (s-Hertogenbosch)

Uit een aan Treurenburg geparkeerd staande vrachtauto zijn afgelopen nacht een nog onbekend aantal dozen met airconditioners gestolen. Kort nadat de chauffeur van de vrachtauto de diefstal bij de politie had gemeld zagen agenten een BMW personenauto en een bestelbus over de Hambakenweg rijden. Zowel de personenauto als de bestelbus waren geladen met dozen. De bestuurder van de bestelbus werd een stopteken gegeven waaraan hij voldeed. Hij stapte aan de passagierszijde uit, rende onmiddellijk weg en stapte in de BMW die daarop met gedoofde lichten wegreed in de richting van het Centrum. De auto kon nog meer worden getraceerd. De bestelbus met daarin een groot gedeelte van de buit van de diefstal uit de vrachtauto is veilig gesteld. Ook de bestelauto is van diefstal afkomstig.

GESTOLEN AUTO AANGETROFFEN (Rosmalen)

Op de Burgemeester Nieuwenhuyzenstraat in Rosmalen is woensdagavond een personenauto van het merk Volkswagen Golf aangetroffen die eerder op de dag was gestolen vanaf de Lokerenpassage in s-Hertogenbosch.

DIEFSTAL TAS (s-Hertogenbosch)

Terwijl zij in een winkel aan de Markt in s-Hertogenbosch een nieuw paar schoenen aan het passen was heeft een onbekende kans gezien van een 20-jarige vrouw uit Middelharnis de tas weg te nemen. In de tas zaten enkele pas gekochte kledingstukken, diverse persoonlijke bescheiden en een portemonnee met inhoud.

Deel: ' Politiebericht district Den Bosch '
Lees ook