Politiebericht Den Bosch 23-07-2001
Politiebericht district Den Bosch

DIEFSTAL BUITENBOORDMOTOR (Bokhoven)

In het afgelopen weekeinde is vanaf een in de Maas langs de Bokhovense Maasdijk afgemeerde boot een buitenboordmotor ter waarde van f. 1500,00 met bijbehorende benzinetank gestolen. De betonschaar waarmee de dader vermoedelijk het slot heeft vernield is achtergebleven.

INBRAKEN IN BEDRIJVEN (s-Hertogenbosch)

In de nacht van zondag op maandag is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Utopialaan in s-Hertogenbosch. Een surveillerende beveiligingsmedewerker ontdekte de inbraak en zag een donkerkleurige Opel Corsa met daarin meerdere personen hard wegrijden. Hij probeerde de auto te volgen maar omdat deze op een gegeven met gedoofde lichten verder reed verloor hij hem uit het oog. Kort daarop kreeg de politie de melding dat er met hoge snelheid een Opel Corsa de Zevende Reit op was komen rijden. Enkele personen hadden iets uit de kofferbak gepakt en waren toen hard weggerend. De daders konden niet meer worden achterhaald. De auto bleek in Den Bosch te zijn gestolen. De eigenaresse was van de diefstal nog niet op de hoogte en is door de politie in kennis gesteld.


- In de nacht van zondag op maandag is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Branderijstraat in s-Hertogenbosch. Uit een rondom het bedrijf staande hekwerk werd een poort uitgenomen. Van het pand zelf is een ruit ingeslagen. De daders zijn er vermoedelijke met een aantal computers vandoor gegaan.


- In het afgelopen weekeinde is er ingebroken in een kantoorruimte van een bedrijfspand aan de Kooikersweg in s-Hertogenbosch. Er wordt een computer vermist.

BROMFIETSSTER GEWOND NAAR ZIEKENHUIS (s-Hertogenbosch)

Een 47-jarige bromfietsster is op de Visstraat in haar woonplaats s-Hertogenbosch gevallen en zodanig gewond geraakt dat zij voor onderzoek naar het ziekenhuis moest worden vervoerd. De vrouw kwam vanuit de Kruisstraat en schrok vermoedelijk van vanuit de Hooge Steenweg naderdende auto. Door het gladde wegdek kwam zij ten val.

ALUMINIUM LADDERS GESTOLEN (Drunen)

In de nacht van zondag op maandag zijn vanaf een op het Jan Tooropplantsoen in Drunen geparkeerde bestelauto twee aluminium ladders (3 x 10 treden en 3 x 8 treden) gestolen.

Deel: ' Politiebericht district Den Bosch '
Lees ook