Politiebericht Den Bosch 13-07-2001
Politiebericht district Den Bosch

MAN MET STEEKWONDEN AANGETROFFEN, POLITIE ZOEKT GETUIGEN

Donderdagavond hebben voorbijgangers op de Zuiderparkweg vlakbij de uitgang van het Zuiderpark in s-Hertogenbosch een zwaargewonde man aangetroffen. Een verpleegkundige verleende eerste hulp. De man is met inwendige bloedingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis en daar direct geopereerd. Hij kon in verband met zijn medische toestand nog niet worden verhoord. Uit identiteitspapieren is gebleken dat het vermoedelijk gaat om een 23-jarige Somaliër. De tactische en technische recherche hebben in de ruime omgeving van de vindplaats zowel vannacht als bij daglicht een uitgebreid onderzoek ingesteld. Vooralsnog tast de recherche in het duister over wat er precies is gebeurd. De politie is op zoek naar eventuele getuigen. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

AUTO-INBREKER AANGEHOUDEN (s-Hertogenbosch)

Van donderdag op vrijdag is een 30-jarige Ossenaar op de Citadellaan in s-Hertogenbosch aangehouden als verdacht van auto-inbraken. De man gedroeg zich verdacht en had een tas met vermoedelijk gestolen autoradios bij zich. In de mouw van zijn trui troffen agenten nog een paar CDs aan. In de Pastoor de Kroonstraat werd een opengebroken auto aangetroffen. Een radio die de verdachte in zijn bezit had, is vermoedelijk uit dit voertuig afkomstig. De man is eerder deze week al in s-Hertogenbosch en Oss aangehouden voor soortgelijke zaken. Hij is voor nader onderzoek ingesloten.

BEDREIGING EN BEROVING DOOR MAN OP BROMFIETS (s-Hertogenbosch)

Donderdagavond is een 51-jarige Bossche op de Bruistensingel in s-Hertogenbosch door een onbekende man op een bromfiets bedreigd met een groot mes. De bedreiging vond plaats terhoogte van verpleegtehuis De Herven. De vrouw wist te ontkomen en vluchtte in paniek het verpleegtehuis binnen. De dader ging er op zijn bromfiets vandoor in de richting van de Hervensebaan. Even later is op de Graafseweg vlakbij stadion De Vliert een 20-jarige Hinthamse, vermoedelijk door dezelfde dader, beroofd van haar tas met inhoud. De politie onderzoekt de zaken.

MAN AANGEHOUDEN VOOR HUISVREDEBREUK (Oud-Heusden)

Van donderdag op vrijdag is een 32-jarige Oud-Heusdenaar in een woning aan de Kasteellaan in Oud-Heusden aangehouden. De man probeerde tegen de wil van de 23-jarige bewoonster de woning binnen te komen. De verdachte mocht soms in de woning van zijn nicht slapen maar werd nu geweigerd. Op het moment dat de vrouw in de deuropening met hem stond te praten ging hij toch naar binnen. Op vordering wilde hij de woning niet verlaten. De gewaarschuwde politie heeft hem aangehouden.

VERDACHTEN VERNIELINGEN AAN AUTOS AANGEHOUDEN (s-Hertogenbosch)

Van donderdag op vrijdag hebben agenten na een tip van een getuige een 23- en 21-jarige Bosschenaar aan kunnen houden voor het plegen van vernielingen aan een paar autos op de Zuidwal in s-Hertogenbosch. Van in ieder geval één auto trapten het tweetal volgens de getuige een spiegel af, bij een tweede auto bleek een ruit te zijn ingeslagen. De oudste verdachte had zich verstopt in een tuin aan de Cavaleriestraat. Op het moment dat een agent waarschuwde zijn diensthond te zullen inzetten, kwam hij te voorschijn. De man bleek vandaag jarig te zijn en mocht in ieder geval een deel van zijn verjaardag in een cel doorbrengen. De tweede verdachte kon korte tijd later in de Casinotuin aan de Hekellaan worden aangehouden. Beiden zijn ingesloten.

POLITIE ZOEKT VROUW IN VERBAND MET AANRIJDEN JONGEN (s-Hertogenbosch)

Politieteam Noord-West van de politie Den Bosch is op zoek naar de bestuurster van een vermoedelijk zilver metallic kleurige auto. De vrouw zou donderdagavond omstreeks 20.45 uur op de Jan Olieslagerstraat in s-Hertogenbosch een 14-jarige jongen hebben aangereden. Zij is doorgereden. De jongen liep een behoorlijke bult op zijn hoofd en diverse schrammen op. Hij is onderzocht in het ziekenhuis en inmiddels weer thuis. Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met politieteam Noord-West via telefoonnummer 073 6991663.

Deel: ' Politiebericht district Den Bosch '
Lees ook