Politiebericht Den Bosch 2-10-2001
Politiebericht district Den Bosch

AANGEHOUDEN NA VERNIELING (Rosmalen)

Maandagavond is op De Hoge Kamp in Rosmalen een 18-jarige jongen uit s-Hertogenbosch aangehouden op verdenking van vernieling. Een tweede ver-dachte is ontkomen. Een bewoner van De Hoge Kamp was maandagavond extra alert omdat er zowel op 23 als op 27 september ruiten van zijn woning waren ingegooid. Maandagavond zag hij twee jongens op een bromfiets door de straat rijden. Een van de jongens gooide een steen in de richting van zijn woning waarbij schade ontstond aan een raamkozijn en waarbij twee bloempotten wer-den vernield. De bewoner kon de 18-jarige verdachte in de kraag grijpen en overdragen aan de politie. De identiteit van de andere verdachte is inmiddels bij de politie bekend.

VERKEERSCONTROLE (s-Hertogenbosch)

Maandagavond tussen 18.00 uur en 18.45 uur zijn 22 automobilisten bekeurd omdat zij de geslotenverklaring op het Emmaplein negeerden.

SNELKRAAK (Vlijmen)

In de nacht van maandag op dinsdag is er een snelkraak gepleegd op een winkel aan het Plein in Vlijmen. Met grof geweld zijn de dubbele toegangsdeuren van de winkel vernield. Vervol-gens hebben de onbekende daders in korte tijd een onbekende hoeveelheid kle-dingstukken weggenomen.

BEROOFD (s-Hertogenbosch)

In de nacht van maandag op dinsdag heeft een onbekend gebleven man op de Zuid Willemsvaart in s-Hertogenbosch een 20 jarige Bosschenaar beroofd. Het slachtoffer werd door de verdachte vastgepakt en om geld gevraagd. Nadat de Bosschenaar een bankbiljet van f. 100,00 had afgegeven werd hij bedreigd met een schroevendraaier en vervolgens gedwongen nog meer geld af te geven. De verdachte is daarna weggerend in de richting van het Hinthamereinde.

INBRAAK BEDRIJFSPAND (s-Hertogenbosch)

Maandagavond is er ingebroken in een aan de Rompertsebaan gevestigd bedrijf. Met een stuk van een trottoirtegel is een ruit vernield waarna men naar binnen kon. Vermoedelijk is uit een van de kamers een beamer weggehaald.

AANGEHOUDEN NA MISHANDELING (s-Hertogenbosch)

Vanmorgen is de 28-jarige bewoner van een woning aan de Witte de Withstraat in s-Hertogenbosch op de vuist gegaan met een 47-jarige man uit Vught. Laatstgenoemde had op afspraak de woning van de verdachte bezocht omdat deze klachten had over een uitgevoerde reparatie. Dat resulteerde uiteindelijk in enkele klappen die de Bosschenaar aan de Vughtenaar toediende. De Vughter-naar heeft, nadat hij zich aangevallen was, teruggeslagen. De Bosschenaar is door de politie aangehouden. Een onderzoek naar de juiste toedracht wordt in-gesteld.

MISHANDELD (s-Hertogenbosch)

Een 20-jarige Bosschenaar deed dinsdagmiddag aangifte van mishandeling. Hij verklaarde op een bedrijfsterrein in Empel in een auto gestapt te zijn en in het dashboardkastje te hebben gevoeld. Toen een hem onbekende man hem in de auto zag werd hij enkele malen geslagen en het terrein afgejaagd.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht district Den Bosch '
Lees ook