Politiebericht Den Bosch 10-10-2001
Politiebericht district Den Bosch

WEER DRUGSDEALER AANGEHOUDEN (s-Hertogenbosch)

Dinsdagavond is op de Bloemkamp in s-Hertogenbosch een 22 jarige Rotterdammer aangehouden op verdenking van het dealen van harddrugs De politie werd door enkele getuigen getipt en kon kort daarna tot aanhouding overgaan. De man was in het bezit van 24 bolletjes cocaine en heroïne Het is de derde aanhouding van harddrugdealers binnen twee dagen.

POGING INBRAAK AUTO (s-Hertogenbosch)

Op verdenking van twee pogingen tot inbraak in autos aan de Beurdsestraat en aan het Kruisbroedershof in s-Hertogenbosch is afgelopen nacht een 20-jarige inwoner van s-Hertogenbosch aangehouden. Op het Kruisbroedershof werd hij door een getuige in een auto aangetroffen. Deze getuige werd mondeling door de verdachte bedreigd. De verdachte gaf tot twee keer toe een valse naam op.

DOORGEREDEN NA AANRIJDING (s-Hertogenbosch)

Dinsdagavond vond er op de Gassedonklaan in s-Hertogenbosch een aanrijding plaats tussen een 27-jarige automobiliste en een 32 jarige bromfietser, beiden wonende in s-Hertogenbosch. De bromfietser is na de aanrijding doorgereden. De benadeelde partij wist nog het verzekeringsnummer te noteren en reed vervolgens naar het politiebureau om aangifte te doen. Onderweg zag zij de bromfietser op de Oude Vlijmenseweg staan. Zij volgde de man en zag hem het terrein van het AZC oprijden. Aan de hand van deze bevindingen kon de politie de identiteit van de doorrijder vaststellen. De man zal als verdachte worden gehoord.

SCHUUR IN BRAND (s-Hertogenbosch)

Afgelopen nacht is een schuurtje achter een woning aan de Derde Rompert in s-Hertogenbosch in brand geraakt. De brandweer heeft het vuur gedoofd. Brandstichting wordt niet uitgesloten geacht.

SNELHEIDSCONTROLE (Maliskamp/Rosmalen)

Dinsdag zijn op de Lijsterbeslaan in Maliskamp en de Oude Baan en de Burg. Jhr. von Heydenlaan snelheidscontroles gehouden. Op de Lijsterbeslaan vielen in de 30-kilometer zone 25 bekeuringen. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 54 kilometer per uur. Op de Oude Baan en de Burg. Jhr. von Heydenlaan vielen 30 bekeuringen. De maximum snelheid op deze wegen bedraagt 50 kilometer per uur.

De hoogst gemeten snelheid bedroeg 78 kilometer per uur.

ONDERZOEK CARJACKING NEEMT ANDERE WENDING (Rosmalen)

De 28-jarige Hinthammer die zondagavond bij de politie aangifte deed van carjacking is inmiddels zelf ook aangehouden als verdachte. De man deed bij de politie aangifte van diefstal van zijn auto bij het Station in Rosmalen. Hij verklaarde dat hij zijn auto onder bedreiging van een stroomstootwapen af moest geven. Het tweetal is door de politie in hun woonplaats Oss aangehouden. Tijdens het onderzoek kreeg de zaak een andere wending. De aangever wordt er thans van verdacht met het in zijn eigendom toebehorende stroomstootwapen het tweetal Ossenaren te hebben willen beroven. Daarna kwam het tot een schermutseling waarbij hem het stroomstootwapen afhandig werd gemaakt. De beide verdachten uit Oss zijn er daarna met de auto van de Hinthammer vandoor gegaan. De auto is inmiddels terecht.

DIEFSTAL MEDICIJNEN UIT AUTO (s-Hertogenbosch)

Inde nacht van dinsdag op woensdag is er ingebroken in een aan de Frederik Hendriklaan in s-Hertogenbosch geparkeerd staande zwarte personenauto van het merk Volkswagen Golf. Uit de auto is een dokterstas met daarin instrumenten en een ampularium gestolen. Het ampularium (etui) bevat een hoeveelheid medicijnen die bij verkeerd gebruik gevaar voor de gezondheid op kunnen leveren. Bij aantreffen van deze goederen wordt de vinder verzocht deze zo snel mogelijk in te leveren op het politiebureau.

BEDRIJFSONGEVAL (Giersbergen)

Bij werkzaamheden aan een bedrijf aan de Margrietweg in Giersbergen is vanmiddag een 36-jarige Amsterdammer gewond geraakt. Hij is met onbekend letsel opgenomen in het ziekenhuis in s-Hertogenbosch. De man was op het dak geklommen en op het moment dat hij zich wilde borgen zakte hij door de dakplaten. Hij maakte een val van ongeveer 4 meter.

Deel: ' Politiebericht district Den Bosch '
Lees ook