Politiebericht

Korps: Groningen, plaats: Groningen 08/30/99

Persberichten stad Groningen/
Maandag 30 augustus 1999

Dagelijkse berichten district Groningen / Haren

Groningen: tasjesroof
Gistermorgen is een 34-jarige inwoner van Niebert in een café aan de Gedempte Zuiderdiep in Groningen van de barkruk geslagen, waarna het slachtoffer naarbuiten werd gesleept. Buiten het café wordt het slachtoffer geslagen en werd hij van twee gouden ringen en enkele gouden armbanden beroofd. De politie is op zoek naar de identiteit van de verdachte.

Groningen: aantreffen cocaïne
Gisteravond heeft de politie een tot nu toe nog onbekende verdachte in de Noorderstationsstraat in Groningen aangehouden die enkele bolletjes cocaïne bij zich had. De verdachte gaf de politie een valse naam op; hij is in verzekering gesteld. De politie stelt een nader onderzoek naar de identiteit van de verdachte in. Proces-verbaal zal worden opgemaakt voor het opgeven van een valse naam en voor het in bezit hebben van harddrugs.

Groningen: aantreffen heroïne
Gisteravond is een 36-jarige stadjer in de Sint Eustatiusstraat in zijn woonplaats aangehouden voor het in zijn bezit hebben van een bolletje heroïne. Op het moment dat de verdachte de harddrugs wilde gaan gebruiken, werd hij door de politie aangehouden. Na verhoor is de verdachte op vrije voeten gesteld.

Groningen: rijden tijdens ontzegging
Vannacht heeft de politie op de Zaagmuldersweg in Groningen een 38-jarige stadjer aangehouden. De man reed in zijn auto terwijl hem de rijbevoegdheid was ontzegd. De verdachte is aangehouden; zijn auto is uit het verkeer genomen.

Groningen: tippelaarsters aangehouden
Gistermiddag heeft de politie twee inwoonsters van de stad Groningen in de leeftijd van 32 en 33 jaar aangehouden die op de Noorderhaven in hun woonplaats tippelden. Na verhoor zijn de dames op vrije voeten gesteld.

Groningen: oorzaak brand bekend
De Technische Recherche heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de brand, die afgelopen zaterdag in bakkerij ?Bart? in Groningen heeft gewoed. De oorzaak is een sluiting in de elektrische bedrading op de vierde verdieping van het pand.

Voor nadere informatie, afdeling voorlichting, tel. 050-5995010

Deel: ' Politiebericht district Groningen / Haren '
Lees ook