Politiebericht Cuijk 1-08-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

WINKELDIEFSTAL (MILL)

Dinsdagmiddag zijn aan de Graafsebaan in Mill een 22-jarige Somaliër en een 16-jarige Macedoniër aangehouden. Het tweetal was die middag een winkel aan de Stationsstraat in Mill binnengelopen. De 16-jarige pakte daar een paar schoenen ter waarde van f. 180,00, waarna beiden weer naar buiten liepen. De eigenaar had dit gezien en liep achter de 16-jarige verdachte aan. Toen deze hard begon te rennen zette hij de achtervolging voort op een geleende fiets. De verdachte gooide toen de schoenen weg. De winkelier raapte de schoenen op en ging terug naar de winkel. Zijn vrouw besloot echter het tweetal te gaan zoeken en zag hen over de Graafseweg fietsen. De gewaarschuwde politie heeft het tweetal vervolgens aangehouden. De 22-jarige verdachte bleek met de diefstal niets van doen te hebben. Tegen de 16-jarige is proces-verbaal opgemaakt.

INBRAAK IN WONING (GASSEL)

Dinsdagmiddag is er ingebroken in een woning aan de Torenstraat in Gassel. Met een breekwerktuig heeft men zich via de garage toegang verschaft tot de woning. Deze is geheel doorzocht. Het is nog niet bekend wat er uit de woning is weggenomen.

AFVAL VERBRANDEN (GASSEL)

Naar aanleiding van klachten van rook- en stankoverlast ging de politie dinsdagavond een kijkje nemen op de Torenstraat in Gassel. Bij het aanrijden zagen zij dat er flinke vonken door de wind omhoog werden geblazen. Een van de bewoners in de straat bleek bij nader onderzoek bezig te zijn met het verbranden van een redelijke hoeveelheid snoeihout. De 31-jarige stoker is als verdachte gehoord omdat hij geen toestemming had voor het verbranden van het afval.

AFVAL VERBRANDEN (VIANEN)

Tegen een 41-jarige inwoner van Vianen is woensdagmorgen proces-verbaal opgemaakt. Aan t Flieren in zijn woonplaats bleek dat de man een 70-tal nertsenhokken aan het verbranden was. Bij controle van de toevalligerwijs passerende politie bleek de man geen vergunning te hebben voor het verbranden van het afval.

AUTO GESTOLEN NA WONINGINBRAAK (VIANEN)

Afgelopen nacht is er ingebroken in een woning aan de Franssenstraat in Vianen. Uit de woning zijn een GSM, een radio cd-speler, twee speakers en autosleutels weggenomen. De inbrekers hebben toen ook de auto van de bewoner, een zwarte Mercedes type E220 voorzien van het kenteken RT-TV-05 weggenomen.

Deel: ' Politiebericht district Land van Cuijk '
Lees ook