Politiebericht Cuijk 22-08-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

AANHOUDING VERDACHTE NA OVERLAST

De politie heeft dinsdagavond een 35 jarige man aangehouden die bezoekers van de kermis in Boxmeer lastig viel en bedreigde. Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen omtrent de gedragingen van de man. Toen de man agenten zag naderen ging hij er als een speer vandoor. In het Rapenstraatje in Boxmeer kon hij aangehouden worden. Onder hevig verzet is hij uiteindelijk geboeid naar het bureau gebracht. Onderweg en op het bureau bleef hij de agenten bedreigen en beledigen. De man is inverzekering gesteld. Omdat de verdachte in korte tijd meerdere keren is aangehouden voor soortgelijke feiten is door justitie besloten dat hij vrijdag wordt voorgeleid aan de officier van justitie.

ZAKKENROLLEN

Twee kinderen uit Boxmeer zijn dinsdagavond op de kermis in Boxmeer het slachtoffer ge-worden van een zakkenroller. Een onbekende heeft in de drukte waarschijnlijk kans gezien de portemonnees bij de jongens weg te halen. Beiden missen een geldbedrag van ongeveer f. 70,-.

CONTROLE SNELHEID

Tijdens een snelheidscontrole op de Kalkhofseweg in Haps zijn woensdagmorgen 16 be-stuurders bekeurd die te hard reden. De snelheid van 99 passerende voertuigen is gecontro-leerd. De hoogste snelheid bedroeg 82 km/u waar 50 km/u mag.

DIEFSTAL SPANDOEKEN

Afgelopen weekend zijn twee spandoeken met de tekst wij gaan weer naar school gestolen. De spandoeken hingen op de St. Anthonisweg in Boxmeer en de Venraijseweg in Overloon.

Deel: ' Politiebericht district Land van Cuijk '
Lees ook