Politiebericht Cuijk 27-08-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

AANHOUDING NA BEDREIGING

De politie heeft zondagmiddag een 24 jarige inwoner van Overloon aangehouden op verden-king van bedreiging. De man bleek met zijn vriendin in de trein te zitten zonder kaartjes. Toen hij hierop aangesproken werd door de conducteur bedreigde hij de man waarop de po-litie is gebeld. Op het station in Cuijk is hij aangehouden en na verhoor met een proces-verbaal op zak in vrijheid gesteld.

GESTOLEN AUTO TERUGGEVONDEN

Ter hoogte van de veerstoep in de Maas aan de Waaistraat in Cuijk is zondagavond een ge-stolen auto aangetroffen. Het voertuig werd ontdekt toen de veerpont ergens achter bleef hangen. De auto, gestolen in december 2000 in Cuijk, is uit het water getakeld.

ALCOHOL

Een 57 jarige automobilist uit Sint Anthonis is zondagnacht bekeurd wegens rijden onder invloed van alcohol. De man werd gecontroleerd op de Wethouder Lindersstraat in Wil-bertoord. Na de blaastest kreeg hij een rijverbod van 2 uren en een boete van f. 410,-.

INBRAAK IN SCHOOL

Afgelopen weekend is ingebroken in een schoolgebouw aan de Mgr. Borretweg in Grave. Nadat een ruit was vernield gingen onbekenden er vandoor met 2 computers. De totale scha-de is nog onbekend.

INBRAAK IN AUTO

Uit een auto die geparkeerd stond aan de Kerssemakersstraat in Sint Anthonis verdween in de nacht van zondag op maandag de geluidsinstallatie.Ook mist de eigenaar een aantal c.d.s. het portierslot bleek opengebroken te zijn.

DIEFSTAL AUTO

In Grave is maandagmorgen rond 10.40 uur een Renault Scenic, kenteken 06-DR-BT, weg-gehaald. De eigenaar parkeerde de auto aan de Klinkerstraat en bracht snel een kind naar binnen. Toen hij weer buiten kwam bleek zijn auto verdwenen te zijn. De contactsleutels zaten nog in het contact.

Deel: ' Politiebericht district Land van Cuijk '
Lees ook