Politiebericht Cuijk 13-08-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

AANHOUDING NA VECHTPARTIJ IN SUPERMARKT

De politie heeft maandagmorgen een 28 jarige man uit Nijmegen aangehouden op verdenking van mishandeling. De verdachte leverde bij een supermarkt aan de Mgr. Borretweg in Grave via een automaat lege flessen in totdat de automaat weigerde. Toen hij tegen de automaat sloeg werd hij aangesproken door een man in de winkel. De bedrijfsleider die tussenbeide kwam suste in eerste instantie de ruzie. Buiten laaide dit echter weer op waarop de bedrijfsleider wederom de partijen uit elkaar wilde halen. Hierop werd hij door de verdachte weggeduwd waardoor hij ten val kwam en op een reclamebord viel. Hij liep verwondingen aan zijn ribben op waaraan hij behandeld is in het ziekenhuis in Veghel. De verdachte is na verhoor met een proces-verbaal naar huis gestuurd.

VERNIELING MIDDENSTIP VOETVALVELD

Onbekenden hebben in de nacht van zondag op maandag het gras rond de middenstip van het hoofdveld van een voetbalclub aan de Sportlaan in Cuijk vernield. Vrijwilligers ontdekten maandagmorgen dat het gras in een cirkel van ongeveer 1 meter rond de stip omgespit was.

VERKEERSCONTROLE

Tijdens een verkeerscontrole op de A 73 onder Boxmeer zijn zondagmiddag vier bestuurders bekeurd die reden met een kapotte danwel onjuiste losbreekreminrichting, kentekenplaten en verlichting. De politie controleerde 17 aanhangwagens, caravans en aanhangwagens. Ook kregen twee bestuurders een proces-verbaal omdat zij mistverlichting voerden op hun auto.

DIEFSTAL TRAILER

Vanaf een parkeerplaats aan de A 73 onder Haps is in de nacht van zondag op maandag een trailer weggehaald. De trailer is later in de ochtend teruggevonden op een parkeerplaats aan de A15 t.h.v. Herveld / Dodewaard. De wagen bleek wel opengebroken te zijn echter de lading was nog compleet.

ALCOHOL

Een 36 jarige inwoner van Cuijk is zondagnacht bekeurd wegens rijden onder invloed van alcohol. De man werd gecontroleerd op de Spoorstraat in Boxmeer. Na de blaastest kreeg hij een proces-verbaal en een rijverbod van 4 uren.

Deel: ' Politiebericht district Land van Cuijk '
Lees ook