Politiebericht Cuijk 31-07-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

DAAGS NA DE TOUR IN BOXMEER RUSTIG, LATER ROMMELIG

De jaarlijkse Omloop van Boxmeer is over het algemeen rustig verlopen. Tijdens de daguren hebben zich geen noemenswaardige incidenten voorgedaan. Later op de avond en in de aansluitende nacht werd het alsnog rommelig en heeft de politie voor diverse feiten acht mensen aangehouden.


- Op de Rapenstraat in Boxmeer werd een man aangesproken over het feit dat hij tegen een gevel stond te urineren. Een kennis van de man sprak de agent daarover aan en bedreigde de agent woordelijk. Daarop werd hij, een 31-jarige inwoner van Boxmeer, aangehouden. Tijdens zijn verhoor ontkende de man de bedreiging. - De politie hield op de Steenstraat in Boxmeer drie mannen aan. Het drietal, twee 33-jarige inwoners van Haps en een 23-jarige man uit Afferden (Gld.) waren betrokken bij een vechtpartij. Na verhoor werden de verdachten weer in vrijheid gesteld. Ieder kreeg een boete van f.200,--. - Tevens werd op de Steenstraat een 34-jarige man uit Heijen aangehouden die een gevuld bierglas gooide in de richting van een andere aangehouden verdachte. - Op de Beugenseweg in Boxmeer moest een 30-jarige Wijchenaar mee naar het bureau. De man gooide de inhoud van een glas bier over het uniform van een agent die toezicht hield. - Een 29-jarige man uit Boxmeer werd op de Elzenstraat in Boxmeer aangehouden omdat hij stomdronken op zijn bromfiets reed. - Ten slotte werd op de Spoorstraat in Boxmeer een 27-jarige man uit Boxmeer aangehouden die surveillerende agenten uitschold.

Alle aangehouden verdachten zijn na verhoor weer in vrijheid gesteld. Drie van hen kregen een geldboete, de rest proces-verbaal.

INBRAAK IN OVERLOON

Maandagavond is ingebroken in een woning aan de Theobaldusweg in Overloon. De daders zijn binnengekomen na het vernielen van een raam. Binen zijn enkele kasten en laden doorzocht. Men mist klein geld en een radio-c.d.speler.

AANRIJDING MET REE

Op de Gemertseweg in Oploo is afgelopen nacht een inwoner van Boekel met zijn auto tegen een overstekende ree gebotst. Het dier overleefde de aanrijding niet, de Boekelaar kwam met de schrik vrij. Zijn auto raakte aan de voorzijde beschadigd.

AUTO WEG

Op de Andoornweg in Grave is in de nacht van maandag op dinsdag een personenauto gestolen. Het betrof een beigekleurige Fiat Uno, kenteken TD-91-XV.

Deel: ' Politiebericht district Land van Cuijk '
Lees ook