Politiebericht Cuijk 23-07-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

MAN IN GEZICHT GESLAGEN - GSM EN BRIL VIERNIELD (Haps)

In de nacht van zondag op maandag deed aan 39 jarige automobilist uit Boxmeer bij de politie aangifte van vernieling en mishandeling. Hij zou op een oprit naar de Rijksweg A73 ter hoogte van Haps in aanrijding zijn gekomen met een onverwachts achteruit rijdende personenauto met daarin 4 personen. Na de aanrijding stapten beide partijen uit en op het moment dat de man uit Boxmeer met zijn mobiele telefoon de politie wilde bellen werd het toestel hem uit de hand geslagen door de bestuurder van de andere auto. Daarna kreeg hij ook nog een klap in het gezicht waardoor hij zijn bril verloor. Beide bestuurders zijn daarna weer ingestapt en hebben hun weg vervolgd. De man uit Boxmeer belde thuis de politie.

INBRAKEN IN WINKELS (Cuijk)

Maandagmorgen werd ontdekt dat er was ingebroken in drie winkels aan de Maasbrug in Cuijk. In een van de winkels is het wisselgeld uit een kassa meegenomen. Een andere winkel is doorzocht maar daar daaruit wordt niets vermist. Een poging om in een derde winkel in te breken is mislukt. Men is er niet in geslaagd een ruit in te slaan. De ruit vertoonde wel een en grote ster en enkel barsten.

SNELHEIDSCONTROLE (Boxmeer)

Vanmorgen tussen 07.15 uur en 08.15 uur is er een snelheidscontrole gehouden op de Sambeekseweg. Van de 173 gepasseerde voertuigen reden 30 te hard. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 84 kilometer per uur (50 km/u is het maximum)

Deel: ' Politiebericht district Land van Cuijk '
Lees ook