Politiebericht Cuijk 20-07-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

VERNIELING TWEE VERDACHTEN AANGEHOUDEN (Cuijk)

Afgelopen nacht zijn op de Zwaansweg in hun woonplaats Cuijk twee mannen van 21 en 20 jaar aangehouden. Het tweetal wordt er van verdacht twee ruiten te hebben vernield van een voormalig tankstation aan genoemde weg. Twee buitenlandse politiemensen die op weg waren naar het startpunt voor de vierdaagse had het tweetal betrapt en zag kans een surveil-lance eenheid op de hoogte te stellen. Op hun aanwijzingen kon het tweetal worden aange-houden.

DOORGEREDEN NA AANRIJDING (Cuijk)

Op de Rijksweg A73 onder Cuijk vond donderdagavond een aanrijding plaats waarbij de bestuurder van een vrachtauto is doorgereden. Een 48-jarige automobilist uit Cuijk reed over genoemde weg, komende uit de richting van Boxmeer. Ter hoogte van de afslag Cuijk werd hij ingehaald door een vrachtauto. Bij het inhalen maakte deze vrachtauto een slingerende beweging en raakte daarbij de auto van de man uit Cuijk. Deze begon te spinnen en raakte de vangrail. Zowel de auto als de vangrail liepen schade op.

BESTUURDER ONWEL AUTO TEGEN RECLAMEZUIL (Boxmeer)

Een 78-jarige automobilist uit Mook is vrijdagmiddag op de Beugenseweg in Boxmeer on-wel geworden en boste vervolgens met zijn auto tegen een reclamezuill van een benzinesta-tion. De bestuurder is overgebracht naar het Maasziekenhuis. De brandweer heeft het be-smeurde wegdek schoon gemaakt. De auto raakte total loss.

Deel: ' Politiebericht district Land van Cuijk '
Lees ook