Politiebericht Cuijk 27-07-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

TAS ONTVREEMD (Mill)

Donderdagmiddag is op een onbewaakt ogenblik een tas van een medewerkster uit een winkel aan de Brandsestraat in Mill ontvreemd. De 23-jarige Millse trof haar tas op een gegeven moment achter buiten de winkel aan. Haar portemonnee bleek uit de tas te zijn ontvreemd. Hoe de diefstal heeft plaatsgevonden is niet bekend.

DRONKEN MAN VEROORZAAKT OVERLAST (Boxmeer)

Van donderdag op vrijdag is een 35-jarige dronken inwoner uit Boxmeer op het Burgemeester Hengstplein in zijn woonplaats aangehouden omdat hij zich lastig en luidruchtig gedroeg. De man zat te schreeuwen naar mensen op het terras van een horecagelegenheid. Hij is aangehouden en ter ontnuchtering ingesloten.

DRIE MANNEN AANGEHOUDEN VOOR HUISVREDEBREUK (Linden)

Donderdagavond zijn op een terras van een horecagelegenheid aan de Hardweg in Linden een 36-jarige, een 29-jarige en een 38-jarige inwoner uit Grave aangehouden voor huisvredebreuk. De 36-jarige man moest in verband met eerdere problemen van de horecaondernemer vertrekken van het terras maar weigerde dat. De twee andere waren solidair met hem en bleven na een vordering om zich te verwijderen ook zitten. Het drietal is aangehouden en met een proces-verbaal op zak heengezonden.

SNELHEIDSCONTROLE (Oploo)

Vrijdagmorgen zijn 28 automobilisten op de Deurnsewg in Oploo bekeurd voor overschrijding van de maximum snelheid van 80 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 126 km/h.

RADIO WEG OP RADIOWEG (Stevensbeek)

Donderdagmiddag is ingebroken in een geparkeerde auto aan de Radioweg in Stevensbeek. Uit de auto zijn o.a. de radio, cds en een zonnebril ontvreemd.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht district Land van Cuijk '
Lees ook