Politiebericht Cuijk 9-10-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

ALCOHOL

Een 47 jarige inwoner van Boxmeer is in de nacht van maandag op dinsdag bekeurd wegens rijden onder invloed van alcohol. De man werd gecontroleerd op de Jan Petersstraat in Boxmeer. Na de blaastest kreeg hij een rijverbod van 5 uren en een proces-verbaal.

DIEFSTAL AUTO

In de nacht van maandag op dinsdag is in Grave een bedrijfsauto gestolen. De auto, een Mercedes 108D, kenteken 88-VF-PT, stond geparkeerd aan de Raamdijk in Grave. In dezelfde nacht verdween vanaf de Bourgondischestraat in Grave een Toyota Carina, kenteken NG-TZ-63.

INBRAAK IN WONING

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een woning aan het Kruishout in Cuijk. Met grof geweld bleek een deur opengebroken te zijn. Uit de woning verdween een klein geldbedrag aan buitenlandse valuta en een zaklamp.

SNELHEID

Tijdens een snelheidscontrole op de Quayweg in Ledeacker heeft de politie dinsdagmorgen met behulp van de lasergun 8 bestuurders bekeurd die te hard reden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 110 km/u. waar 80 km/u mag.

DIEFSTAL UIT AUTO

Uit een auto die geparkeerd stond aan de van Sasse van Ijsselstraat in Boxmeer verdween in de nacht van maandag op dinsdag een tas met kleding. Uit een auto die geparkeerd stond aan de Wim de Korverstraat in Boxmeer is maandag de geluidsinstallatie weggehaald.

Deel: ' Politiebericht district Land van Cuijk '
Lees ook