Politiebericht Cuijk 14-09-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

WINKELDIEF OVERMEESTERD

Vanmiddag hebben twee medewerkers van een bouwmarkt aan de Roerdomphorst in Grave een 30-jarige man op straat overmeesterd nadat hij met een decoupeerzaag onder zijn jas de zaak had verlaten en was weggefietst. Even verderop konden de medewerkers de dief staandehouden en aan de politie overdragen.

INBRAAK BEDRIJF

In een fabriek aan de Kleine Broekstraat in Boxmeer is vannacht ingebroken. In de kantine werd getracht de sigarettenautomaat te forceren, uit het magazijn van de kantine werd een geldkistje met daarin enkele honderden guldens, gestolen. Uit een kantoorruimte is computerapparatuur ontvreemd.

INBRAAK WONING

Een huis aan de Lamperen in Wanroij is donderdagmiddag door een onbekende betreden toen men niet thuis was. Uit het huis verdwenen twee gouden ringen. Hoe men binnen kwam is nog onbekend.

BROMFIETSER BREEKT ENKEL

Vanochtend is op de Stevensbeekseweg in Sambeek een 17-jarige jongen uit Wanroij door een 47-jarige automobilist uit Zeeland aangereden. De laatste verzuimde op de kruising met de Sambeeksedijk de bromfietser, die op een fietspad reed, voorrang te verlenen. De jongen brak zijn enkel en is overgebracht naar het ziekenhuis in Boxmeer.

VERKEERSCONTROLES

Vanochtend zijn op de Venraijseweg in Overloon, en de Papenvoortsedijk in Rijkevoort 5 mensen bekeurd voor het niet dragen van de gordel, 8 mensen wegens te hard rijden en 3 mensen kregen een bekeuring van f 120.- omdat ze lichtsignalen aan tegenliggers gaven om ze te waarschuwen voor de verkeerscontroles. Donderdagmiddag zijn op de Sint Anthonisweg in Rijkevoort 8 automobilisten bekeurd wegens te hard rijden. In de ochtend zijn op de Wanroijseweg in Mill 29 bstuurders bekeurd wegens te hard rijden.

Deel: ' Politiebericht district Land van Cuijk '
Lees ook