Politiebericht Oss 21-08-2001
Politiebericht district Maasland

BOOT GESTOLEN, Megen

Van zondag op maandag is vanuit de haven aan de Provincialeweg N329 in Megen een witte boot gestolen. Het betreft een boot van ongeveer 6.60 meter merk Bayliner type Capri. De waarde is ongeveer fl. 45.000,=.

INBRAAK AUTO, Oss

Maandagavond is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Maasvallei in Oss. Een portier werd opengebroken. De autoradiocd-speler, een aantal cd`s en een gsm telefoon werden gestolen.

BOETE VOOR RIJDEN ONDER INVLOED, Oss

In de nacht van maandag op dinsdag is een 21-jarige man uit Oss bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. De man kreeg een rijverbod van 1 uur en een boete van fl. 410,=. De controle vond plaats op de Spoorlaan in Oss.

GEWONDE BIJ ONGEVAL, Loosbroek

Dinsdagmorgen is een 36-jarige man uit Heeswijk Dinther gewond geraakt bij een ongeval. De man zat als passagier in een bestelauto met aanhangwagen, bestuurd door een 34-jarige man uit Heeswijk Dinther. Deze auto reed over de Achterdonksestraat in de richting Heeswijk Dinther Op de kruising met de Groeneveldstraat in Loosbroek, verleende de bestuurder van de bestelauto geen voorrang een aan over de Groeneveldsestraat rijdende personenauto, bestuurd door een 44-jarige man uit Loosbroek. Door de aanrijding kwam de bestelauto met aanhangwagen een eind verder in een weiland tot stilstand, na een hoogspanningshuis te hebben geramd. De 36-jarige passagier is met hoofdletsel overgebracht naar een ziekenhuis in Veghel. De beide bestuurders liepen enkele blauwe plekken en wat schrammen op. Door het ongeval heeft Loosbroek enige tijd zonder stroom gezeten.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht district Maasland '
Lees ook