Politiebericht Oss 8-08-2001
Politiebericht district Maasland

HENNEPKWEKERIJ

De politie heeft vanmiddag op de zolder van een huis aan de Burg. Van Claaren-beekstraat in Ravenstein een hennepkwekerij ontdekt en ontmanteld. In totaal zijn er 125 planten afgevoerd en vernietigd. De bewoner van het pand is als ver-dachte gehoord.

SNELHEIDSCONTROLE

Op de Kleinussenstraat in Oss zijn vanochtend 52 passerende automobilisten bekeurd wegens te hard rijden. Op Kaathoven in Vinkel zijn vanochtend 21 be-stuurders bekeurd. Op Den Dolvert in Heeswijk-Dinther zijn vanochtend 8 auto-mobilisten bekeurd, op de Nistelrodeseweg in Heesch 37 bestuurders. Dinsdagmiddag zijn op de Hommelsehoeve in Heeswijk-Dinther 11 automobilis-ten bekeurd wegens te hard rijden, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 123 km/u.

GEWAPENDE OVERVAL

Dinsdagavond omstreeks 18.15 uur is er een gewapende overval gepleegd op het benzinestation aan Het Dorp in Heesch. Een onbekende met een vuurwapen gewapend persoon kwam de bezinepomp binnen waar op dat moment alleen een pompbediende aanwezig was. Deze werd onder bedreiging van het vuurwapen gedwongen geld af te geven. De overvaller heeft de pompbediende met het vuurwapen nog een klap op het hoofd gegeven. Hij liep hierdoor een bult en bloedende hoofdwond op. Ambulancepersoneel heeft de pompbediende ter plaatse verzorgd. De dader is er te voet vandoor gegaan.

Deel: ' Politiebericht district Maasland '
Lees ook