Politiebericht Oss 28-07-2001
Politiebericht district Maasland

ZAKKENROLLERIJ (Oss)

Vrijdagmiddag is de portemonnee van een 55-jarige inwoonster uit Oss in een supermarkt aan de Oostwal in haar woonplaats gerold. De vrouw is in de winkel aangesproken door een Duits sprekend iemand die zij ervan verdenkt de portemonnee uit haar boodschappentas te hebben gestolen. In de portemonnee zaten een paar bankpassen en een geldbedrag.

MAN BELEDIGT VERKEERSASSISTENTEN BIJ SNELHEIDSCONTROLE (Maren Kessel)

Vrijdagavond is een 47-jarige inwoner uit Maren Kessel aangehouden voor belediging van verkeersassistenten van het Team Verkeershandhaving. De assistenten hielden op dat moment een snelheidscontrole op de Provincialeweg in Maren Kessel. De man kwam op zijn snorfiets voorbij rijden en schold hen uit voor NSB-er en kutjanussen. Hij is aangehouden en proces-verbaal is opgemaakt.

VROUW AANGEHOUDEN VOOR DIEFSTAL BOODSCHAPPEN (Oss)

Vrijdagavond is een 54-jarige inwoonster uit Heesch voor de vijfde maal dit jaar betrapt op winkeldiefstal. Deze keer ontvreemdde de vrouw voor ruim Fl. 260,= aan boodschappen uit een supermarkt aan het Heschepad in Oss. Zij is aangehouden en proces-verbaal is opgemaakt.

LASTPAK AANGEHOUDEN (Oss)

Van vrijdag op zaterdag is een 19-jarige inwoner uit Oss op het Heschepad in zijn woonplaats aangehouden voor het beletten en belemmeren van een ambtenaar in functie. De man bleek zijn rij- en kentekenbewijs niet te kunnen tonen waarvoor hij een bekeuring kreeg. Terwijl de agenten zijn gegevens noteerden, probeerde de verdachte zijn identiteitsbewijs van de agent af te pakken. Verder probeerde hij de zaklantaarn van de agenten steeds weg te duwen. Hij is daarop aangehouden en op het bureau nader gehoord. Proces-verbaal is opgemaakt.

VW CABRIOS GESTOLEN BIJ INBRAAK (Oss)

Van vrijdag op zaterdag zijn bij een woninginbraak aan de Purperbeer in Oss de sleutels van twee VW Cabrios buitgemaakt. Beide autos, een rode cabrio met het kenteken RT-JV-89 en een blauwe cabrio met kenteken 39-FN-GS zijn vanaf de oprit ontvreemd.

Deel: ' Politiebericht district Maasland '
Lees ook