Politiebericht Oss 26-07-2001
Politiebericht district Maasland

GORDELCONTROLE, Oss

Woensdagmiddag is op de Lovertlaan en de Kromstraat in Oss controle gehouden op het gebruik van de autogordel. Totaal 21 personen werden bekeurd omdat ze de gorden niet om hadden. Ook werd nog een bromfietser bekeurd omdat hij zijn helm niet op had.

JONGEN BEKEURD VOOR BELEDIGING, Oss

Woensdagavond werd een snorfietser gecontroleerd op de Leygraaf in Oss. Bij de controle bleek, dat de snorfiets niet verzekerd was, en de remmen niet in orde waren. De bestuurder bleek pas 15 jaar te zijn en dus niet met een brom- of snorfiets te mogen rijden. Hiervoor werd hij bekeurd. Terwijl hij bekeurd werd beledigde hij de politiemensen. Ook hiervoor is de jongen vervolgens bekeurd. Met vier bekeuringen kon hij weer verder, zonder snorfiets.

INBRAAK BEDRIJF, Nuland

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een bedrijf aan de Kerkstraat in Nuland. Een deur werd opengebroken. Rookwaren en geld werden gestolen.

BROMFIETS GESTOLEN, Nistelrode

Dinsdag is vanaf het Laar in Nistelrode een rode Yamaha Aerox gestolen. De bromfiets met een waarde van ongeveer fl. 2700,- heeft als verzekeringsnummer ZNV-586.

Deel: ' Politiebericht district Maasland '
Lees ook