Politiebericht Oss 13-07-2001
Politiebericht district Maasland

WINKELDIEF, Oss

Donderdagmiddag is een 26-jarige vrouw uit Den Bosch aangehouden. Ze werd in een winkel aan de Oostwal betrapt toen ze voor fl. 226,- aan goederen weg nam. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is ze heengezonden.

BROMFIETSER GEWOND, Heeswijk Dinther

Donderdagavond is een 27-jarige man uit Vorstenbosch gewond geraakt bij een ongeval. Door nog onbekende oorzaak is de man rijdende over de Berkenvenseweg in Heeswijk Dinther met zijn bromfiets gevallen. Hierbij brak de man zijn knie. Hij is overgebracht naar een ziekenhuis.

AUTO GESTOLEN, Oss

In de nacht van donderdag op vrijdag is vanaf de Leygraaf in Oss een blauwe Saab 9000 CDI gestolen. Het kenteken van de auto is GN-HJ-81.

INBRAAK AUTO

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Beethovengaarde in Oss. Een ruitje werd vernield. Uit de auto werd de radio gestolen.

Vanuit een auto die geparkeerd stond aan de Joeri Gagarinstraat in Berghem werd eveneens een ruit ingeslagen waardoor men in de auto kon komen. Twee computer terminals en een printer werden gestolen.

Deel: ' Politiebericht district Maasland '
Lees ook