Politiebericht Oss 14-10-2001
Politiebericht district Maasland

ONGEVAL LETSEL

Op de rijksweg A50 bij Heesch reed zaterdagochtend een auto op een op de weg gelegen autobumper. De 26-jarige bestuurder uit Oss kon de bumper niet ont-wijken en moest hevig remmen. Een achteroprijdende auto, bestuurd door een 34-jarige Ossenaar, botste vervolgens op de eerste auto. De Ossenaar hield nekklachten aan het ongeval over. Ook de inzittenden van de tweede auto had-den nek- en rugklachten. Beide auto`s werden afgesleept. De auto die de bumper verloren had omdat hij tegen de vangrail was gereden, werd later aangetroffen bij een tankstation aan de Papendijk in Geffen. De bestuurder had de auto daar achtergelaten.

BRAND

Door een defect televisietoestel is zaterdagavond brand geweest in een bejaar-denwoning aan de Dr.Saal van Zwanenberglaan in Heesch. De 91-jarige be-woonster had de tv aangezet, waarop er rook uit het toestel kwam. De vrouw waarschuwde daarop haar buurvrouw. De brandweer kwam ter plaatse en bluste het vuur. Vanwege de rookontwikkeling zijn de overige bewoners van de verdie-ping tijdelijk elders ondergebracht geweest. In de fietsenstalling aan de Spoorlaan in Oss is vannacht een damesbromfiets in brand gestoken. De brandweer bluste het vuur.

MAN AANGEHOUDEN NA VECHTPARTIJ

Zaterdagavond is een 28-jarige Ossenaar aangehouden en ingesloten omdat hij ervan verdacht werd eerder die avond in een cafe aan de Kruisstraat in Oss een 23-jarige plaatsgenoot op het gezicht had geslagen. Het slachtoffer deed aan-gifte, hij moest zich onder doktersbehandeling stellen in het ziekenhuis.

RAMEN LOKAAL MOSKEE VERNIELD

Van het lokaal van de moskee aan de Watertorenstraat te Oss zijn vrijdagavond laat een viertal ruiten vernield. Getuigen zagen een drie- of viertal jongeren uit een auto stappen en hoorden glasgerinkel. Het kenteken van de auto werd ge-noteerd. Even later werd ook de ruit van de voordeur van een naastgelegen wo-ning aan de Katwijkstraat ingegooid. Nader door de politie ingesteld onderzoek resulteerde diezelfde nacht in twee aanhoudingen. Het gaat om een 18-jarige Osse en een 21-jarige plaatsgenoot. Zij zijn ingesloten. Verder heeft de politie een buurtonderzoek ingesteld, dat overigens weinig opleverde.

Deel: ' Politiebericht district Maasland '
Lees ook