Politiebericht Oss 21-09-2001
Politiebericht district Maasland

SCOOTER WEG

Donderdagavond is op de Kerkstraat in Oss een scooter gestolen. Het betrof een rode Beta Ark, waarde f.7.000,--. Ook de helm van de eigenaar verdween.

ONDER INVLOED

Op de Hooge Camp in Heesch is donderdagavond een 40-jarige autobestuurder uit Tilburg bekeurd omdat hij onder invloed was. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van acht uur.

MET AUTO IN DE SLOOT

Op de A50 in Ravenstein raakte afgelopen nacht een 26-jarige autobestuurder uit Mill met zijn auto in de sloot. Oorzaak daarvan is vermoedelijk te wijten aan slaap. De Millenaar kwam met de schrik vrij.

BANKMEDEWERKSTER MISHANDELD

Donderdagmiddag is op de Schapedreef een 35-jarige man uit Oss aangehouden. De man had even tevoren in een bankgebouw aan het Sterrebos in Oss een 44-jarige bankmedewerkster mishandeld. De Ossenaar gaf de vrouw een aantal klappen omdat hij ontevreden was over zijn banksaldo. Een tweede medewerkster kon de klappen van de man ontwijken. De vrouw liep schaafwonden op aan een hand De man bekende tijdens het verhoor wel een bedreiging, maar niet de mishandeling. Na verhoor is de man weer in vrijheid gesteld.

AUTO TEGEN LICHTMAST

Vanmorgen reed op de kruising Galliersweg - Etruskenweg in Oss een 19-jarige bestuurder uit Oss met zijn auto tegen een lantaarnpaal. Na onderzoek in het ziekenhuis bleek dat het slachtoffer een hersenschudding en een wond aan een lip had opgelopen. Na behandeling kon hij weer naar huis.

Deel: ' Politiebericht district Maasland '
Lees ook