Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 20-07-2001 Politiebericht district Maastricht
Vrijdag 20 juli 2001

Maastricht - Aanhoudingen ter zake baldadigheid

In de nacht van vrijdag op zaterdag, omstreeks 2.40 uur, werden op de Sint Servaasbrug in Maastricht twee mannen van 20 en 21 uit Maastricht aangehouden. Een politieagent had gezien dat het tweetal even tevoren een fiets vanaf de Maasbrug in het water had gegooid. Zij werden aangehouden en voor het opmaken van proces verbaal overgebracht naar het politiebureau.

Maastricht - Dronken man aangehouden

In de nacht van donderdag op vrijdag, omstreeks 1.30 uur, werd in de Helmstraat een 30 jarige inwoner van Maastricht aangehouden. De man had fors gedronken en zwaaide met een mes. Hij werd aangehouden en ter ontnuchtering en voor onderzoek overgebracht naar het hoofdbureau waar hij werd ingesloten.

Maastricht - Aanhouding ter zake flessentrekkerij

Op donderdagavond, omstreeks 21.15 werd in een horecagelegenheid gelegen Achter de Molens een 23 jarige inwoonster van Maastricht aangehouden. De vrouw had gegeten en gedronken en weigerde de rekening van 23 gulden te betalen omdat zij geen geld had. De vrouw werd aangehouden. Zij bleek de afgelopen weken reeds viermaal voor dit feit te zijn opgepakt.

Maastricht - Aanhouding na vernieling

Op donderdagavond, omstreeks 20.00 uur werd op het Stationsplein in Maastricht een 44 jarige inwoner van Maastricht aangehouden. De man had vernielingen gepleegd aan een telefooncel gelegen op het Stationsplein, zo meldden getuigen. Tijdens het aanrijden werd gemeld dat een man in het stationsgebouw met kratten aan het gooien was. Ter plaatse bleek dat de krattengooier ook debet was aan de vernieling. De man werd aangehouden en voor het opmaken van proces verbaal overgebracht naar het hoofdbureau.

Maastricht - Snelheidscontrole

Op donderdagmiddag werd tussen 13.00 en 15.00 uur een snelheidscontrole gehouden. Hierbij bleek dat een kwart van de automobilisten de maximumsnelheid van 50 km/h. aan de laars lapten. Niet minder dan 255 van de 1006 automobilisten reden sneller en krijgen binnenkort een acceptgiro in de brievenbus. De hoogstgemeten snelheid bedroeg 84 km/h.

Deel: ' Politiebericht district Maastricht '
Lees ook