Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 27-07-2001 Politiebericht district Maastricht (TW/11.00 uur)

Maastricht, diefstal fiets
Vrijdag 27 juli 2001 te 02.05 uur werd door politiefunctionarissen gezien dat drie personen een fiets stalen op de markt in Maastricht. De persoon die op de gestolen fiets wegreed, een 21 jarige inwoner uit Maastricht kon door de politie worden aangehouden. De identiteit van de twee overige daders is bekend. Het betreffen een 20- en 18 jarige inwoner uit Maastricht. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Valkenburg, baldadigheid
Vrijdag 27 juli 2001 te 05.00 uur werden politiemensen in Valkenburg erop geattendeerd dat op de Cauberg personen met tafels en stoelen liepen. Ter plaatse werden twee verdachten aangetroffen die een terrasstoel, een verkeersbord en een deurmat bij zich hadden. Tegen de beide verdachten, 20-jarige inwoners uit Reeuwijk, wordt proces-verbaal opgemaakt.

Maastricht, inbraak in woning
Afgelopen donderdag, 26 juli 2001 werd geconstateerd dat er was ingebroken in een woning aan de Jonkheer Ruysstraat in Maastricht. Toegang tot de woning werd verkregen door een tweetal deuren te forceren. Uit de woning werden naast audio-, video-, TV-apparatuur en een magnetron ook diverse gouden juwelen ontvreemd.

Maastricht, dierenmishandeling
Donderdag 26 juli 2001 omstreeks 22.00 uur werd bij de politie gemeld dat op dinsdag 24 juli 2001 twee jonge zwanen waren gedood bij de vijver van het Hondiusdomein te Maastricht. De beide zwanen waren gedood doordat zij vermoedelijk bij de nek zijn gepakt en rondgeslingerd. De dag erop, woensdag 25 juli werd een vrouwtjes-zwaan aangetroffen die onder het bloed zat. Door medewerkers van de dierenambulance werd deze overgebracht naar een dierenarts, waar het beestje overleed. De politie stelt een buurtonderzoek in.

Deel: ' Politiebericht district Maastricht '
Lees ook