Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 26-08-2001 Politiebericht district Sittard
Zondag 26 augustus 2001

Stein - Brand

Op zaterdag omstreeks 17.00 uur zag een patrouille een sterke zwarte rookontwikkeling in de richting van de Havenstraat in Stein. Toen zij poolshoogte gingen nemen bleek dat een partij papierpulp die was afgedekt met zwarte folie in brand stond. Door de brandweer werd geblust. De oorzaak van de brand is onbekend.

Geleen - Autodiefstal

Op zaterdagavond, omstreeks 22.45 uur moest een 30 jarige inwoner van het Belgische Bilzen een plasje maken. Hij reed hiervoor een parkeerplaats gelegen aan de Kummenadestraat op. Hij liet zijn auto, een blauwe Renault Espace met kenteken SRE964 met draaiende motor en open deuren staan. Onder het plassen hoorde de man een andere auto stoppen. Tot zijn grote verbazing zag hij vervolgens zijn eigen auto en de auto die later gestopt was wegrijden.

Urmond - Brand

Zaterdagavond omstreeks 20.15 uur raakte een grote hoeveelheid karton in brand op de Paalweg in Urmond. Het karton lag opgeslagen in een container op een omheinde plaats. Bij de brand verbrandden ook een aantal winkelcontainers en kunststof kratten. Door de brandweer werd de brand geblust. De oorzaak van de brand is onbekend.

Deel: ' Politiebericht district Sittard '
Lees ook