Berichten donderdag 28-01 tot vrijdag 29-01 tot 08.00 uur 10:02 vrijdag 29 januari 1999

Roel Hallink tel.: 0528 - 295216

Alcomoblist

Coevorden - Gisteravond is bij een alcoholcontrole op de Stationsstraat een 63-jarige man uit Dalen aangehouden. Bij de blaastest bleek hij teveel te hebben gedronken. De man is meegenomen naar het bureau, waar uit de blaastest bleek dat hij 1,1 promille alcohol in zijn bloed had. Hij heeft een rijverbod van vijf uur gekregen. Proces verbaal is opgemaakt.

Autodiefstal

Meppel - Gisteravond is op een parkeerplaats aan de Vledderstraat een Opel Kadett gestolen. De eigenaar, een 20-jarige man uit Staphorst, had de auto geparkeerd en bij terugkomst bleek de auto er niet meer te staan. De schade is enkele duizenden guldens.

Auto-inbraak

Vries - Gistermiddag is er op een parkeerplaats aan de Oosterkampen in de auto van een 28-jarige vrouw uit De Punt ingebroken. De dader heeft de auto open weten te breken door een ruitje in het rechter voorportier in te slaan. Bij de inbraak is een GSM compleet met houder gestolen. De totale schade is onbekend.

Vernieling

Emmen - Aan de Holtackers is een houten schutting achter een woning vernield, waarbij een schade van ongeveer fl. 250,- ontstond. De vernieling vond plaats tussen woensdagmiddag 16.30 uur en donderdagochtend 08.00 uur.

/ / / / / / einde bericht

info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politiebericht Drenthe - 1514 '
Lees ook