Politie Drenthe

Persberichten

Van maandagmiddag 03 januari 2000
16:24 maandag 3 januari 2000

Bert Peters, 0591 662010 of 0653 238059

Nieuw Buinen, verkeersongeval met letsel
Reed vanmorgen omstreeks 08.45 uur een 52-jarige man uit Assen met zijn auto over de N374 in de richting van Stadskanaal. Hij zag te laat dat een voor hem rijdende automobilist (27 jaar, won in Hillegom) heel langzaam reed om drie overstekende reeën hiervoor gelegenheid te geven. Hij botste op zijn voorganger waardoor hij bekneld in zijn auto raakte. De brandweer bevrijdde hem waarna hij naar het ziekenhuis in Stadskanaal werd vervoerd. Het nekletsel viel mee, de verwachting is dat hij vandaag nog het ziekenhuis kan verlaten.

Gasselternijveen, kantine-inbraak
Werd in de afgelopen nacht ingebroken in de kantine van een bedrijf aan de Baptistenkade. Een toegangsdeur werd verbroken waarna een partij sigaretten en shag werd weggenomen. Een 41-jarige man uit Emmen deed namens het bedrijf aangifte.

Zuidlaren, vernieling school
Deed een 58-jarige man uit Paterswolde aangifte namens de OBS Schuilingsoord aan de Hogeweg van vernieling van 11 ruiten. Alle ruiten zijn de afgelopen dagen vermoedelijk met vuurwerk opgeblazen. De schade is nog onbekend.

Zandpol, vernieling speelhuis school
Deed een 39-jarige man uit Zandpol aangifte namens de Chr. basisschool. Een speelhuisje werd vernield en in de omgeving terug gevonden. Schade f 700,-.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politiebericht Drenthe - 1627 '
Lees ook