Van vrijdagmiddag 8 januari 1999
14:43 vrijdag 8 januari 1999

Bert Visser
0592 - 361290

*

Donderdagmorgen om 07.00 uur is bij een autohandel aan de Fokkerstraat in Assen een witte Ford Sierra gestolen.
De eigenaar die vanuit zijn woning de auto hoorde starten en wegrijden kon niet voorkomen dat de dief ermee wegreed in de richting van de GAMMA.

*

Een 55 jarige eigenaar van een Yorkshire terrier uit Groningen moest vanmorgen machteloos toezien hoe zijn hondje bij een winkel aan de Hoofdweg in Paterswolde zodanig werd toegetakeld door een herdershond dat het aan de gevolgen daarvan is overleden.
De winkelier, eigenaar van de herdershond heeft toegezegd de schade te zullen vergoeden.

*
Bij hun pogingen tot beslaglegging van een auto aan het Bareveld in Nieuwediep zijn twee medewerkers van een deurwaarderskantoor uit Assen , een 27 jarige vrouw en haar 30 jarige collega vrijdagmorgen zodanig gehinderd, dat ze onverrichterzake moesten terugkeren. Toen ze in de auto via de telefoon de hulp van de politie wilden inroepen werd de 37 jarige eigenaar van de auto zo kwaad, dat hij de mobiele telefoon afpakte en op het dak van z’n woning gooide. Ook heeft hij de vrouw aan haar haren getrokken om haar te beletten weg te rijden.
Later meldde de eigenaar zich bij het deurwaarderskantoor om te melden dat hij spijt had van z’n daden en bereid was de schade te vergoeden. De beide medewerkers beraden zich nog of ze aangifte zullen doen van vernieling en mishandeling.

info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politiebericht Drenthe - 1639 '
Lees ook