Politie Drenthe

Persberichten

van woensdagmiddag 8 maart 2000
15:56 woensdag 8 maart 2000

Bert Visser
0592 - 361290
0651 - 611629

BORGER

Bij een 57 jarige automobilist uit Drouwen zijn dinsdagavond in het ziekenhuis in Assen een paar gekneusde ribben vastgesteld. Hij liep de verwonding op bij een verkeersongeval op de kruising Rolderstraat , N374, Poolse Bevrijderslaan in Borger.
De man kreeg geen voorrang van een 19 jarige autobestuurder uit Borger. Beide betrokken autos moesten worden afgesleept.

HOOGEVEEN / ASSEN
Personeel van een warenhuis aan de Griendtsveenweg in Hoogeveen heeft na de achtervolging twee dekbedden teruggekregen die een tot nu toe onbekende vrouw even tevoren in de zaak had gestolen. Het alarm ging over toen de vrouw met de dekbedden onder de arm de winkel uitliep. De politie hoopt via het kenteken van de auto, waarin de vrouw wegreed achter haar identiteit te komen.
In Assen lukte het een vrouw om er bij een warenhuis aan het Koopmansplein met zeven paar schoenen zonder betalen vandoor te gaan. De vrouw ging er op de fiets tussenuit toen ze buiten de winkel werd aangesproken op de diefstal . Volgens het personeel gaat het om een vrouw met een donkere huidskleur in de leeftijd van 35 a 45 jaar. Ze had smalle , dichtgeknepen ogen en ze droeg lang zwart achterovergekamd haar tot over de schouders. Ze was gekleed in een zwart-wit donsjack met witte mouwen. De schoenen hebben een waar de van ruim zeshonderd gulden.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politiebericht Drenthe - 1663 '
Lees ook