Politie Drenthe

Persberichten

van dinsdagmiddag 14 december 1999
16:00 dinsdag 14 december 1999

Bert Visser
0592 - 361290
0651 - 611629


*
RODEN

Met een voorkeur voor schoenen van het merk Avang hebben inbrekers in de nacht van maandag op dinsdag meer dan 400 paar schoenen gestolen uit een schoenenzaak aan de Raadhuisstraat in Roden. De gemiddelde waarde per paar komt op ongeveer 300 gulden. Men is met gebruikmaking van de z.g. Bulgaarse methode via een als magazijn in gebruik zijnde woning de winkel binnengekomen.
Een grootschalig buurtonderzoek van de politie heeft tot dusver geen bruikbare informatie opgeleverd.


*

BEILEN

Een 37 jarige vrouw uit Beilen is dinsdagmorgen voor onderzoek naar het ziekenhuis in Assen gebracht nadat ze op de Beilervaart met haar auto van de weg was geraakt.
De vrouw was in de rechterberm terechtgekomen en kwam na een stuurcorrectie in de linkerberm tot stilstand tegen een boom. Haar auto raakt zwaar beschadigd.


*

ASSEN

Bij een inbraak in een woning aan de Zichtheugte in Assen zijn de autosleutels gestolen. Vervolgens moest de bewoner constateren dat ook zn auto weg was. Men is de woning binnengekomen met gebruikmaking van de gaatjesboormethode.


*

MEPPEL

De politie van Meppel heeft dinsdagmorgen bij snelheidscontroles op de Randweg en de Werkhorst ruim 70 autos geflitst op een totaal van bijna520 autos. De snelste reed 78 kilometer en dat was precies 28 kilometer te snel op de Randweg.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politiebericht Drenthe - 1736 '
Lees ook