Persberichten

van maandagmorgen
09:55 maandag 9 augustus 1999

Bert Peters 0591 662014 of 0653 238059

Dalen, alcomobilist
Reed vannacht omstreeks 01.00 uur een 46-jarige man uit Wachtum over de Burgemeester Fonteinstraat. Zijn slingerend rijgedrag was aanleiding hem te controleren. Na onderzoek kwam een alcoholpromillage vast te staan van 2. Hij kreeg een rijverbod van 10 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Emmen, alcomobilist
Reed vannacht omstreeks 04.30 uur een 22-jarige man uit Rotterdam over de Wilhelminastraat. Na controle bleek hij een alcoholpromillage te hebben van 0,7. Met snelrecht kon hij het bureau verlaten.

Assen, inbraak theehuisje
Werd gisternacht ingebroken in het theehuissje aan de Torenlaan. Door het verbreken van een raam werd toegang verkregen. Een stereoset, snoep en ijs werd vermist. De schade is niet bekend. Een 48-jarige man uit Assen deed aangifte,

Meppel, autobranden
Om 05.15 uur vanmorgen kwam een melding van een autobrand aan het Lagestuk. Bij aankomst ter plaatse sloegen de vlammen uit de voorzijde. De politie kon een daar naast geparkeerde auto wegduwen en die zodoende voor brandschade behoeden. Terwijl men daar mee bezig was kwam opnieuw een melding van een autobrand, nu aan de Weidemaat. Ook hier sloegen de vlammen uit de voorzijde. De brandweer bluste beide branden. De politie houdt ernstig rekening met brandstichting en roept daarom getuigen op contact op te nemen. Omtrent het betreffende tijdstip gingen er mensen naar hun werk en passeerden de brandende auto's. Zij kunnen belangrijke aanwijzingen hebben voor de politie.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politiebericht Drenthe - 1795 '
Lees ook