Persberichten

Persberichten donderdag 2 september 1999 tot 15.00 uur 14:51 donderdag 2 september 1999

Ernest Zinsmeyer 0622 662875

Assen
Inval drugspanden
Afgelopen week heeft de politie na een inval in woningen aan de Eiberstraat en de Roerdompstraat in Assen drugs aangetroffen. Tot op dit moment zijn 5 verdachten aangehouden. De politie kwam op het spoor van de handel na klachten uit de buurt. In de woning aan de Roerdompstraat werden 10 pakjes cocaïne en 10 pakjes heroïne van elk een gram aangetroffen. De dealer, een 21-jarige man uit Rotterdam, verkocht vanuit de genoemde panden, en vanuit woningen aan de Thorbeckelaan en de Gouwe. De andere vier aangehouden verdachten, mannen in de leeftijd van 33 tot 47 jaar, zijn de bewoners van de genoemde woningen, die gelegenheid gaven tot de drugshandel. Uit het onderzoek is komen vast te staan dat de Rotterdammer het afgelopen half jaar voor ongeveer 100.000 gulden aan drugs heeft verkocht aan gebruikers in Assen. Mogelijk volgen er binnenkort nog meer aanhoudingen in deze zaak.

EELDE-PATERSWOLDE
Inbraak in auto
Woensdagavond is ingebroken in een geparkeerde auto aan de Groningerweg. De 37-jarige eigenaar, afkomstig uit Hoogezand, merkte dat het hele slot aan de bestuurderszijde was verwijderd. In de auto bleken de knoppen van de radio er af te zijn gehaald. Mogelijk is de dader gestoord bij zijn werkzaamheden.

ASSEN
Winkeldiefstal
Donderdagmorgen omstreeks 11.30 uur werd een 67-jarige vrouw uit Assen betrapt bij de diefstal van een kamerplant. Dat gebeurde in een winkel aan de Paul Krugerstraat. Ze werd aangehouden en kreeg na afloop een snelrechtdagvaarding uitgereikt.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politiebericht Drenthe - 1861 '
Lees ook