Politie Drenthe

Persberichten

Persberichten van donderdag
16:01 donderdag 27 januari 2000

Martin Panman
0592 - 361294

Havelte
Diefstal van brandweerspullen

Vanochtend was de brandweer in Havelte water aan het laden toen er een melding kwam. De spullen waarmee het water geladen wordt bleven liggen aan de van Helomaweg. Bij terugkomst bleken een standpijp, puthaak, kraansleutel en vulslang verdwenen.

Norg
Aanrijding auto met brommer

Aan de Dennenlaan vond vanochten een aanrijding plaats tussen een auto en een brommer. De 47-jarige bestuurster van de auto, afkomstig uit Ankeveen, kwam uit de Dennenlaan en verleende geen voorrang aan een 21-jarige bromfietster. De bromfietster reed met haar brommer over het verplichte fietspad langs de Langeloerweg. De bromfietster, afkomstig uit Assen, reed tegen de rechter achterzijde van de auto. Er was alleen materiele schade.

Meppel
Verkeersongeval

Op de Rembrandlaan in Meppel gebeurde vanmorgen een aanrijding tussen een auto en een fietser. Een 77 jarige vrouw uit Meppel stak met haar fiets plotseling de weg over. Een automobilist, een 25 jarige inwoner van Meppel kon niet stoppen en reed tegen de fietster aan. De vrouw werd met een beenfractuur en een hoofdwond over gebracht naar het ziekenhuis.

Emmen
Winkeldiefstal

In een warenhuis aan de Weiert is vanmiddag een 39-jarige man aangehouden door het beveiligingspersoneel van het warenhuis op verdenking van winkeldiefstal. De man is woonachtig in het AZC in Aalden en bij zijn aanhouding bleek hij voor ruim 150,- aan spullen gestolen te hebben uit het warenhuis. Ook droeg hij een verboden mes. Er is proces verbaal opgemaakt tegen de man.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politiebericht Drenthe - 1911 '
Lees ook