Politie Drenthe

Persberichten

Berichten van maandagmorgen
10:30 maandag 22 november 1999

Vanaf maandagmorgen tot donderdagmiddag 16.30 uur worden de persberichten en piketzaken verzorgd door Dirk Neef, tel. 0522 - 274112 of 06 - 51557950

Kop-staart aanrijding met gewonde

ASSEN. Op de Asserstraat in Gieten raakte maandagmorgen een vrouw uit Gieten (nadere gegevens nog niet bekend) gewond. Ze bestuurde een personenauto en botste achter op een stapvoets rijdende vrachtwagen met aanhangwagen, bestuurd door een 30 jr. man uit Veendam. De vrachtwagen combinatie reed zo langzaam omdat uit tegenovergestelde richting eveneens een vrachtwagen met aanhangwagen naderde. Waarschijnlijk had de vrouw dit te laat in de gaten. Met waarschijnlijk lichte verwondingen is zij per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Assen.

*
Diefstallen uit autos

COEVORDEN. In het weekeinde werden op de Duitslandstraat in Coevorden twee personenautos opengebroken. Uit de autos verdwenen de radios.

*
Inbraken

ASSEN/EEN. Zondag werd er op een drietal plaatsen in Drenthe op klaarlichte dag ingebroken in woningen.
In Een gebeurde dit in de Hoofdstraat. Hier kwam men binnen door een raam te forceren. Weggenomen werd wat geld en enkele sieraden. In Assen werd ingebroken aan de Meester Troelstralaan en De Klenckestraat. Bij deze woningen kwam men binnen door een raam of de deur te forceren. De buit bestond uit een kleuren TV, geld, cheques en sieraden.

MEPPEL. Maandagmorgen ontdekten werknemers van twee bedrijven aan de Pieter Mastebroekweg en de Scherpemaat in Meppel, dat er in het weekeinde was ingebroken in deze bedrijven. Vanmorgen was nog niet bekend of er iets was gestolen en zo ja wat.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politiebericht Drenthe - 1920 '
Lees ook