Persberichten

van donderdagmiddag 24 juni 1999
16:46 donderdag 24 juni 1999

Bert Visser
0592 - 361290
0651 - 611629

*

Bij een verkeersongeval op de Rijksweg N34 zijn donderdagmorgen vier mensen gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis. Een 24 jarige automobilist uit Buinen reed over de Steenhopenweg en kwam bij het oprijden van de kruising met de N43 in botsing met een personenauto, bestuurd door een 60 jarige vrouw uit Hoogezand. Beide autos kwamen totaal vernield in de berm tot stilstand. De man uit Buinen klaagde over pijn in zn nek en een 21 jarige dorpsgenoot die bij hem in de auto zat heeft vermoedelijk een klaplong. De vrouw uit Hoogezand is met borst- en beenletsel naar het ziekenhuis gegaan en een 64 jarige inzittende liep borst- en beenletsel op.

*
Een 37 jarige motorrijder uit De Steeg is donderdagmorgen na een val met zijn motor ter observatie overgebracht naar het ziekenhuis in Hoogeven. De man reed over de A28 tussen Meppel en Hoogeveen en ging door nog onbekende oorzaak met de motor onderuit. De politie heeft de motor voor een technisch onderzoek meegenomen.

*
De politie heeft donderdagmiddag een 41 jarige autohandelaar uit Emmen een bekeuring van 300 gulden uitgeschreven omdat de man op een onjuiste manier gebruik maakte van een handelaarskenteken Van het voorval is tevens melding gedaan aan de Rijksdienst voor het Wegverkeer, De man verklaarde dat hij altijd zo reed omdat hij prive geen auto bezat.

*

Bij een inbraak in een school aan de Hofstraat in Beilen zijn woensdagnacht een videorecorder en een cd speler gestolen. De inbraak werd donderdagmorgen ontdekt.
Men is de school binnengekomen via een wc raampje en heeft alle lokalen doorzocht en een aantal kasten leeggehaald.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politiebericht Drenthe - 1967 '
Lees ook