Politie Drenthe

Persberichten

van vrijdagmiddag 11 februari 2000
15:59 vrijdag 11 februari 2000

Bert Visser
0592 - 361290

ASSEN

Inbrekers hebben in de nacht van donderdag op vrijdag een kluis gestolen uit een kantoorpand aan de Overcingellaan. De inbraak is vrijdagmorgen even na zeven uur ontdekt door de beheerder van het bedrijfsrestaurant. Het hele pand was doorzocht en uit een kamer op de derde verdieping was een ruim driehonderd kilo wegende kluis gestolen. Uit het technisch onderzoek is komen vast te staan dat in een kruipruimte onder de hal van het pand de telefoonkabels waren doorgeknipt. Volgens de aangever was uit zijn contact met de alarmcentrale gebleken dat er geen alarm was geweest

SCHIEVEN

Een dertigjarige bestuurster uit Ekehaar is vrijdagmorgen met onbekend letsel overgebracht naar het Wilhelmina ziekenhuis in Assen. Ze liep haar verwonding op toen ze rond half negen met haar auto was geslipt op het aangevroren wegdak van de Schieven. Op het bruggetje over de Drensche AA botste ze tegen de balustrade. Volgens de gemeente was er die ochtend nog wel gestrooid.

KLAZIENAVEEN

Een 43 jarige inwoonster liefhebster van Frans Bauer moet het voorlopig doen zonder de CDs. van haar favoriete zanger Bij een inbraak in haar auto, die stond geparkeerd aan de Lange Spruitstraat in Klazienaveen is donderdagavond behalve de CDs ook haar Autoradio/CD speler gestolen. Ogenschijnlijk was er aan de auto niets vernield.

MEPPEL

Twee twaalfjarige scholiers uit Vollenhove en Rouveen zijn door de politie van Meppel aangemeld voor de HALT procedure nadat ze waren betrapt op het stelen van snoep bij een drogistterij aan de Hoofstraat in Meppel.
De school is ingelicht en de ouders gingen accoord met de toepassing van HALT.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politiebericht Drenthe - 1967 '
Lees ook