Politie Drenthe

Persberichten

Berichten tot maandagmiddag 16.00 uur
16:17 maandag 13 maart 2000

Roel Hallink, tel.: 0528-295216 of 06-51528156


*
Inbraken in auto's

ASSEN - In Assen werd afgelopen weekeinde in 4 auto's ingebroken, die stonden geparkeerd aan de Poststraat, de Donaustraat, de Debussylaan en de Van Riebeeckstraat. In alle gevallen werd een zijruit ingeslagen en werden de radardetectoren eruit gehaald.

COEVORDEN - Vanmorgen werden van een autoambulance aan de Savornin Lohmanstraat 2 aluminium oprijplaten gestolen. De waarde bedraagt ongeveer 2.000 gulden.


*
Inbraken

EMMEN - Afgelopen weekeinde is er ingebroken in een bouwcontainer aan de James Cookstraat. Om in de container te komen was het slot doorgeknipt. Gestolen werden een groot aantal inbouwspots, een kabelhaspel en ongeveer 1500 meter kabel. De schade wordt geschat op ongeveer f 20.000,--. Vandaag zal er gekeken worden of er nog meer vermist wordt.

EMMEN - In een in aanbouw zijnd pand aan de James Cookstraat werd afgelopen weekeinde ingebroken. De toegang tot het pand was opengebroken. Gestolen werden een bouwkachel en een bouwdroger. Schade is niet bekend.

WIJSTER - Tussen gisteravond en vanmorgen is er ingebroken in een in aanbouw zijnde woning aan de Boerkoelweg. De daders wisten via een achterdeur binnen te komen. Uit de woning werd de combiketel en kranen uit de douche gedemonteerd en meegenomen. Voorts werd er een hoeveel gereedschap, behang en verf gestolen. De schade wordt geschat op ongeveer f 10.000,--

HOOGEVEEN - In een schuur aan De Vos van Steenwijklaan werd afgelopen weekeinde ingebroken. De daders kwamen binnen door een ruit in te slaan. Uit de schuur, waar goederen voor de markthandel liggen opgeslagen, wordt vooralsnog een hoeveelheid gereedschap vermist. De juiste aantallen en het schade bedrag zijn nog niet bekend.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politiebericht Drenthe - 2022 '
Lees ook