Politie Drenthe

Persberichten

Berichten van dinsdagmorgen 05-10-99
09:38 dinsdag 5 oktober 1999

Roel Hallink tel: 0528-295216

*
Diefstal van auto

- ASSEN - Tussen gistermiddag en gisteravond is de auto van een vrouw uit Bellingwolde gestolen. De auto stond geparkeerd bij het station aan de Overcingellaan in Assen. Het betreft een rode Opel Corsa.

*
Inbraak in auto

- ASSEN - Gistermiddag deed een 49-jarige man uit Groningen aangifte van een inbraak in zijn auto. Zijn auto stond aan de Overcingellaan in Assen. Het open dak van zijn auto werd vernield. Ontvreemd werden zijn autoradio en twee boxen. De schade aan de auto bedraagt ongeveer fl 1000.--. De schade van het gestolene is nog niet bekend.

*
Diefstal uit woning

- ASSEN - Tussen gistermiddag en gisteravond is er ingebroken in een flatwoning aan de Grift in Assen. Men is binnengekomen door het hang en sluitwerk van het slaapkamerraam aan de ballustradezijde dat op een kier stond te verbreken. Na de woning doorzocht te hebben, heeft men de woning via de balkondeur verlaten. Ontvreemd werd wat kleingeld. Of er verder nog iets ontvreemd is, is nog niet bekend. De schade is nog onbekend.

*
Diefstal uit winkel

- RODEN - Gistermiddag zijn twee Poolse mannen van 22 en 27 jaar bij de Trambaan in Roden aangehouden. Zij werden er van verdacht bij een winkel aan de Wilhelminastraat in Roden een aantal goederen gestolen te hebben. Bij fouillering van de beide mannen werd een dertigtal keukenmessen aangetroffen. Later werd op aanwijzing de auto van de mannen aangetroffen een eindje verderop op de Trambaan. In de auto werden nog eens 10 messen en een CD spel aangetroffen. Alle goederen bleken afkomstig te zijn van de reeds eerder genoemde winkel. De mannen zijn ingesloten en in verzekering gesteld. Het onderzoek duurt voort.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politiebericht Drenthe - 2043 '
Lees ook