Politie Drenthe

Persberichten

Persberichten 15 oktober 1999 tot 15.45 uur
15:55 vrijdag 15 oktober 1999

Ernest Zinsmeyer 0622 662875

MIDLAREN
Inbraak restaurant
Donderdagnacht is ingebroken in een restaurant aan de Groningerstraat. De keukendeur is vermoedelijk met een valse sleutel geopend. Uit het aangrenzende woongedeelte is een geldkistje weggenomen, en enkele cd's.

ERICA
Inbraak
Vrijdagochtend is ingebroken in de pastorie aan de Kerkweg. Het pand is doorzocht, kasten zijn opengemaakt. Het is niet bekend wat er is weggenomen.

HOOGHALEN
Winkeldiefstal
Vrijdagmorgen tegen 10.45 uur is een 26-jarige man betrapt bij de diefstal van een potje babyvoeding. Dat gebeurde in een supermarkt in de Hoofdstraat. Deze zaak is volgens de snelrechtprocedure afgehandeld.

HOOGEVEEN
Winkeldiefstal
Vrijdagmiddag omstreeks 13.15 uur werd een 56-jarige vrouw uit Nieuweroord betrapt bij diefstal van levensmiddelen. In een supermarkt aan De Weide had ze diverse levensmiddelen in haar tas gestopt en was daarmee zonder af te rekenen naar buiten gelopen. Ook deze zaak is met snelrecht afgehandeld.

NOOITGEDACHT
Wederom branden
Vrijdagmorgen omstreeks 9.00 uur is brand ontdekt in een recreatiegebouw. Deze stond op de nominatie om te worden gesloopt, en werd gebruikt als opslag voor dekbedden voor diverse recreatiewoningen. De brandweer bluste de brand, maar ondanks dat is er de nodige schade ontstaan.
Na de middag bleek er een brandje te zijn in een prullenbak op het terrein.

ASSEN
Winkeldiefstal
Vrijdagmiddag omstreeks 14.00 uur is een 25-jarige man uit Brunssum aangehouden nadat hij was betrapt op diefstal. In een winkel aan de Singelpassage had hij een sportjack ter waarde van 169 gulden onder zijn jas gestopt, en was daar mee naar buiten gelopen. Na het afleggen van een verklaring ontving de man een snelrechtdagvaarding.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politiebericht Drenthe - 2118 '
Lees ook