Persberichten donderdag 14 januari tot 16.00 uur
15:54 donderdag 14 januari 1999

Ernest Zinsmeyer 0622 662875

EMMEN
Verzilvering gestolen cheques
Vandaag rond 12.00 uur kwamen een man en een vrouw bij een bank aan de Wilhelminastraat. Ze wilden daar vijf cheques verzilveren. Een oplettende baliemedewerkster wist dat deze cheques gestolen waren, en ze waarschuwde de politie. De man, 42 jaar en afkomstig uit Emmen, en de vrouw, 23 jaar en woonachtig in Gasselternijveen, zijn vervolgens aangehouden. De cheques waren kortgeleden gestolen uit een woning in de wijk Emmerhout. De politie onderzoekt op dit moment of de aangehouden verdachten ook degene zijn die de cheques hebben gestolen.

HOOGEVEEN
Inbraak in auto
Woensdagnacht is een inbraak gepleegd in een geparkeerde auto aan de Kometenlaan. Uit deze auto werden, na het inslaan van een raam, diverse goederen weggenomen, waaronder een deuropener van een garage. De eigenaar is een 70-jarige vrouw uit Hoogeveen.

KLAZIENAVEEN
Winkeldiefstal
Vanmorgen omstreeks 11.00 uur is een 69-jarige vrouw uit Klazienaveen betrapt bij de diefstal van enkele levensmiddelen, met een waarde van zes gulden. In overleg met Justitie is haar een transactie aangeboden van F 450.- die meteen werd betaald. Daarmee is deze zaak afgedaan.

EMMER-COMPASCUUM
Dode hond in vijver
Vanmorgen rond 11.30 uur is in de vijver, nabij het sportcomplex, een tas aangetroffen met daarin een dode hond. Een medewerker van de Dierenbescherming had de tas al uit het water gehaald. Het gaat om een rode gestreepte nylon tas, die van boven dicht was genaaid. In de tas werd een dode hond aangetroffen, een teckel. De tas bleek te zijn verzwaard met een steen.

HOOGEVEEN
Winkeldiefstal
Vanmiddag omstreeks 13.45 uur is in een winkel aan de Beukemastraat een 15-jarig meisje uit Hoogeveen aangehouden. Ze had een pakje met haarverf gestolen, ter waarde van F 13,99. Deze zaak wordt afgedaan via het HALT-traject.

info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politiebericht Drenthe - 2121 '
Lees ook