Persberichten van woensdagmorgen 06.01.1999
09:41 woensdag 6 januari 1999

Bert Peters 0591 662014 of 0653 238059

Emmen, inbraak zomerhuisje
Deed een 70-jarige man uit Emmen aangifte van inbraak in zijn zomerhuisje aan het Valtherbospad. Uit het huisje werd een 60 cm hoge houtkachel met rechthoekige bovenzijde weggenomen. De eigenaar is gedupeerd voor een bedrag van f 1.000,-.

Emmer-Compascuum, autobrand
Gisteravond omstreeks 21.00 uur, brak spontaan brand uit in de auto van een echtpaar uit Ter Apel. Terwijl zij over de Foxel reden kwam er plotseling rook onder het dashboard vandaan. De brandweer kwam nog ter plaatse maar de auto brandde geheel uit. Behalve de auto is de eigenaar ook nog z'n nieuwe radio/cd-speler kwijt.

Tiendeveen, inbraak in kantine
Werd in de kantine van een voetbalvereniging aan de Molenweg ingebroken. Er werd een geldkist weggenomen met daarin een paar honderd gulden. Een 31-jarige Tiendevener deed namens de vereniging aangifte.

Assen, diefstal uit auto Opnieuw werd in Assen een telefoontoestel uit een auto weggenomen. De auto stond op de parkeerplaats bij een garage aan de Industrieweg en een zijdeur was niet afgesloten. Na een ruit verwijderd te hebben in het tussenschot tussen laadruimte en cabine kon de telefoon worden weggenomen. Een 45-jarige man deed namens de garage aangifte.

Assen, woninginbraak
Deed een 24-jarige vrouw van de Groenkampen aangifte van inbraak in haar woning. Weggenomen werden een tv, stereo-installatie en sieraden. De totale schade is nog niet bekend.

Assen, geluidsoverlast
Na verschillende klachten over geluidsoverlast van medeflatbewoners werd een bezoek gebracht aan de woning van een 35-jarige man aan de Dotterbloemstraat.
De agenten hoorden buiten het gebouw al het harde geluid en probeerden de aandacht van de man te trekken door aan te bellen en te kloppen op de deur. Na ongeveer drie kwartier opende de man de voordeur waarna zijn tv-toestel in beslag werd genomen. Daarnaast kreeg hij een boete opgelegd van f 150,-.

info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politiebericht Drenthe - 2182 '
Lees ook