Persberichten

Persberichten maandag 19 juli 1999 tot 8.00 uur 09:41 maandag 19 juli 1999

Ernest Zinsmeyer 0592 383017 / 0622 662875

VEENOORD
Bromfietspassagier gewond bij ongeval
Zondagmiddag omstreeks 18.00 uur is een 15-jarige jongen uit Veenoord gewond geraakt bij een verkeersongeval. Vanuit een uitrit reed de scooter waar hij achterop zat de Middenweg op en botste daar tegen een auto. De scooter werd bestuurd door een eveneens 15(!!)-jarige jongen uit Veenoord. De auto waar hij tegen aan botste werd bestuurd door een vrouw uit Veenoord. De politie maakt proces-verbaal op.

NIEUW-DORDRECHT
Auto tegen boom
Zondagnacht omstreeks 1.30 uur is een 26-jarige man uit Emmen gewond geraakt, toen hij met zijn auto tegen een boom botste. Op de kruising van de Bladderswijk en de Verlengde Herendijk werd hij onwel en reed rechtdoor tegen een boom. Tengevolge hiervan liep hij verwondingen aan zijn gezicht op.

MEPPEL
Woninginbraak
Afgelopen weekend is ingebroken in een woning aan De Boompjes. Bij deze inbraak zijn bankpassen met de bijbehorende pincode weggenomen. Inmiddels is van de rekening van de 55-jarige bewoner een onbekend geldbedrag gepind. De bewoner mist ook zijn videocamera. Om binnen te kunnen komen werd het slot van de achterdeur geforceerd.

ASSEN
Woninginbraak
Zondag is ingebroken in een woning aan de Maria in Campislaan. De inbraak vond overdag plaats. De dader of daders kwamen binnen via een openstaand keukenraam. De 19-jarige bewoner mist een geldbedrag.

EMMEN
Verdachten aangehouden na woninginbraak
Zondagavond omstreeks 23.30 heeft de politie in de omgeving van de Varenkamp twee mannen uit Emmen aangehouden. De twee, respectievelijk 29 en 24 jaar, werden aangehouden nadat ze een computer wilden inladen in een personenauto. Deze computer was naast een van de flats klaargezet om te worden opgehaald. Enkele uren later belde een 38-jarige bewoner van de Varenkamp. Hij meldde dat er in zijn woning was ingebroken, en dat zijn computer was gestolen. De politie heeft de zaak in onderzoek.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politiebericht Drenthe - 2267 '
Lees ook