Persberichten van dinsdag 09.02.1999
09:30 dinsdag 9 februari 1999

Bert Peters 0591 662014 of 0653 238059

Noord Sleen, verkeersongeval

Stak gisteravond omstreeks 23.15 uur, een 24-jarige man uit Geesbrug de Middelesweg over waarna hij vervolgens de oprit naar de N 381 opreed. Volgens hem liep er 'iets zwarts' voor zijn auto langs waarna hij remde en uitweek waardoor hij in de slip raakte. Hij kwam met de auto op de kop in de sloot terecht als gevolg waarvan de auto totaal werd vernield. Geen letsel.

Hoogersmilde, auto te water
Gisteravond omstreeks 23.45 uur reed een 74-jarige man, na een bezoek te hebben gebracht aan bewoners aan de Rijksweg, achter uit de oprit af waarna hij pardoes de Drentsche Hoofdvaart in dook. Een passerende politie-auto werd door de bewoner aangehouden waarna hij samen met de politiemensen de man, die inmiddels zelf uit de auto was gekropen, naar de kant konden trekken. Toevallig passerende verplegers van het WZA assisteerden hierbij. De man werd overgebracht naar het WZA en zijn situatie was vannacht om 03.30 uur stabiel.

Hoogersmilde, woninginbraak
Werd gisteravond ingebroken in de woning van een 29-jarige man aan de PR Roelfsema RZN weg. Een stereo-installatie en een groot aantal CD's werden weggenomen. Door een raam te vernielen werd toegang verkregen.

Hoogeveen, winkeldiefstal
Werd gistermiddag een 30-jarige vrouw uit Hoogeveen op heterdaad betrapt toen zij en supermarkt aan de grote Beer verliet met cosmetica-artikelen ter waarde van ruim f 250,-. Enkele levensmiddelen had zij wel afgerekend. Met snelrecht kon zij het bureau verlaten.

Emmen, winkeldiefstal
Twee tot nu toe onbekende jongens namen gisteren enkele flessen whisky weg uit een slijterij aan de Statenweg. Zij waren al even in de winkel en toen andere bezoekers de winkel binnenkwamen zagen zij kans met enkele flessen whisky de winkel te verlaten waarna zij hard wegrenden. Door een medewerker van een supermarkt werd nog een achtervolging ingezet maar het gelukte niet de beide jongens te achterhalen. Eén van de jongens droeg donkere kleding, de andere een witte jas en broek en een witte pet.

info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politiebericht Drenthe - 2275 '
Lees ook