Politie Drenthe

Persberichten

Berichten tot woensdagmiddag
16:19 woensdag 29 december 1999

Roel Hallink, tel.: 0528-295216 of 06-51528156


*
Diefstal schaftkeet

STEENWIJKSMOER - Werd vanmorgen namens de gemeente Coevorden aangifte gedaan van diefstal van een schaftkeet. De schaftkeet stond aan het Dwarspad. De gehele keet is vannacht weggehaald. In de keet zaten enkele stukken gereedschap. De schade wordt geschat op ongeveer 10.000,-- gulden.


*
Inbraak woning

ASSEN - Afgelopen nacht is er ingebroken in een woning aan het Noordenveld. Door het vernielen van een ruitje van de voordeur wisten de daders in de woning te komen. Vermist worden een aantal Cd's. Het juiste aantal is nog niet bekend, evenmin als de schade.


*
Diefstal uit auto's

ASSEN - Aan de Berkenstraat werd vannacht ingebroken in een aldaar geparkeerd staande auto. De dader(s) hadden de linnenkap kapot gesneden om in de auto te komen. Gestolen werd de radio en een cd-wisselaar. Schade is nog niet bekend.

ASSEN - Ook aan de Libelkleuven werd er ingebroken in een auto. Hier werd het portier geforceerd. Uit de auto werd de radio gestolen.


*
Brand in schuurtje

ERICA - Rond de middag ontstond er brand in een schuurtje aan de Verlengde Herendijk. Het betrof een schuurtje op het terrein van de Naturistenvereniging. De brandweer was snel ter plaatste en kon de brand blussen. Er is behoorlijk schade ontstaan aan het schuurtje en de inhoud, bestaande uit tafels en stoelen. Oorzaak van de brand en omvang van de schade zijn nog niet bekend.


*
Oplichting

ASSEN - Werd door een 24-jarige inwoonster van Assen aangifte gedaan van oplichting. Zij had gereageerd op een advertentie, waarin mensen gevraagd werd te reageren en f 49,50 over te maken voor nadere info omtrent werk. Zij heeft geen reactie gekregen, ook niet na herhaaldelijke telefoontjes. Het betreft Diemer Telmarketing in Helmond. Volgens de politie in Helmond komen er meer van deze klachten binnen en zal onderzocht worden of er sprake is van oplichting door genoemd bedrijf.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politiebericht Drenthe - 2314 '
Lees ook