Persberichten dinsdagmorgen 12 januari
08:30 dinsdag 12 januari 1999

Ernest Zinsmeyer 0592 383017/ 0622 662875

ASSEN
Aanrijding met letsel
Maandagmiddag rond 15.00 uur raakte een 64-jarige Assenaar met zijn auto van de weg op de Anreep. Hij botste daarop tegen een verkeerspaal en een boom. Daarbij raakte hij gewond, evenals zijn vrouw (67) die bekneld raakte. De brandweer verleende hierbij hulp. Beide zijn overgebracht naar het ziekenhuis Assen.

MEPPEL
Aanrijding met letsel
Gisteravond tegen 19.30 uur reed een 16-jarige bromfietser uit Meppel over de Hoofdstraat en kwam daarbij te vallen op het besneeuwde wegdek. Daarbij raakte ze een 75-jarige voetganger uit Meppel, die hierdoor een beenbreuk opliep.

ASSEN
Inbraken in auto's
Gisteravond om 19.00 uur bleek dat uit een geparkeerde auto aan de Selma Lagerloflaan een GSM-telefoon was gestolen. Een ruit was ingeslagen met een steen. De telefoon lag op het dashboard.
Aan de Oude Molenstraat is een portier opengebroken van een geparkeerde auto. De eigenaar, een 26-jarige Assenaar, deed aangifte van diefstal van de radio-cassetterecorder. Deze inbraak vond maandag overdag plaats.

COEVORDEN
Woninginbraak
Gisteravond is ingebroken in een woning aan de Schaepmanstraat. De 54-jarige bewoonster merkte gisteravond om 22.00 uur bij thuiskomst dat de magnetron, een tv, een stereoset en een telefoon was weggenomen. Het raam van de achterdeur was vernield.

HOOGEVEEN
Verdachte van vernielingen gemeentehuis aangehouden Gisteravond omstreeks 21.30 uur is een 36-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden in het gemeentehuis. Er was daar een raadsvergadering. Het bleek dat de man met een brandblusser aan het gooien was geweest. Daardoor waren o.a. een computer, een tv, enkele plantenbakken en een lamp vernield. Waarom de man de spullen heeft vernield is nog niet bekend.

EMMEN
Woningbrand
Gisteravond rond 18.00 uur is brand ontstaan op de bovenverdieping van een woning aan de Dingspellaan. De bovenverdieping brandde gedeeltelijk uit, en er ontstond veel rook- en waterschade. De oorzaak is nog niet bekend, dat wordt nog onderzocht.

info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politiebericht Drenthe - 2321 '
Lees ook