Berichten van vrijdag 22/01, tot 16.00 uur.
17:35 vrijdag 22 januari 1999

Roel Hallink, tel. 0528 - 295216

Auto-inbraak

Hoogeveen - Woensdagavond is er aan de Boekweitlaan ingebroken in de auto van 61-jarige Hoogeveense. Hierbij werd een radio-cassettespeler weggenomen. Ook ging het slot moeilijk open, was de binnenverlichting uitgeschakeld en de inhoud van het dashboardkastje lag verspreid. Het is niet bekend hoe er in de auto is ingebroken. De waarde van de radio was enkele honderden guldens.

Inbraken

Zuidlaren - Vannacht is er ingebroken in een woning aan de Millystraat. Het betrof de huiskamer van een opvangtehuis. De daders zijn vermoedelijk binnengekomen door een raam aan de achterzijde open de breken. Bij de inbraak werden een televisie en geluidsapparatuur ontvreemd. De totale schade is onbekend.

Vries - Vannacht is er ingebroken in het kinderdagverblijf aan de Groningerstraat. Hierbij zijn er kledingstukken ontvreemd, evenals twee computers. Verder zijn er meerdere deuren en ramen vernield en is het gehele pand doorzocht. Het is niet geheel duidelijk hoe de daders zijn binnen gekomen. De totale schade is onbekend.

Assen - Vannacht is er ingebroken bij de OBS Baggelhuizen aan de Oostergoo. Hierbij is een computer ontvreemd. De daders zijn binnen gekomen door een raam te vernielen. De totale schade is onbekend.

Inbraken in auto's

Hoogeveen - Afgelopen nacht werd er ingebroken in een auto aan de Kanaalweg. Het rechterportierraam werd ingeslagen. De 34-jarige eigenaar uit Hoogeveen mist alleen zijn rijbewijs.

Inbraak school.

Hoogeveen - Is er afgelopen nacht ingebroken in een school aan de Valkenlaan in Hoogeveen. Om binnen te komen werd een raam geforceerd. Vermist worden een labtop met toebehoren en een aantal diskettes. De diskettes zijn voor de school erg waardevol.

Inbraken caravans.

Amen - In Amen aan het Amen is afgelopen dagen ingebroken in een 7-tal caravans. De dader(s) zijn in de caravans gekomen door het forceren van deuren en ramen. Daar geen van de caravans bewoond werd, zal nog geïnventariseerd moeten worden wat er precies weg is. De schade is dus nog niet bekend.

/ / / / / Einde bericht

info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politiebericht Drenthe - 2350 '
Lees ook